Aktywne Wpisy

Shyvana +11
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe auto na weekend, aby się pobujać po zakrętach czy pojechać na tor, ale w większości to suvy hejtują mariuszki jeżdżący corollą, octavią czy hvjdajem i30.
Są tacy co rezygnują ze wszystkich zalet SUVów bo boją się fiksacji swoich biedniejszych kolegów na temat rozmiaru ich członka xDDD
Zalety:
+ wyższy komfort jazdy
+ uniwersalność
+ lepsza widoczność
+ większe bezpieczeństwo
+ większa pojemność bagażnika
+ łatwiej się wsiada
+ gówniaka z tyłu łatwiej zapiąć
+ bardziej naturalna pozycja za kierownicą
+ nie boisz się krawężników ani pola sąsiada
+ nie musisz patrzeć w górę na byle ciecia na chodniku jakbyś miał 179cm wzrostu.
#motoryzacja #samochody #heheszki #bmw #mercedes
@Cztero0404: dokładnie jak mówisz :) szukałem jakiś czas temu samochodu SUV lub kombi.
Różnica taka ze suvy miale wygodniejsza pozycje siedzenia i były droższe za to miały sporo mniejsze
Jest dokładnie na odwrót - to suviarze co rusz opowiadają o niesamowitych zaletach swoich suvów, zamiast po prostu stwierdzić, że kupili takie auto, bo im się podobało.
To z grubsza tak, jakbym nagle co chwilę wrzucał na mirko opowieści o tym, że kupiłem Mazdę MX-5 tylko dlatego, że przestronne auto, z dużym bagażnikiem,
Farmazony max ale odpisze.
Wyższy komfort jazdy xDDD. To dlatego bmw 5, 7 merole E, S czy tam inne maybachy czy phantony to po prostu duże sedany. Myla sie chłopaki suv jest wygodniejszy.
@__MadCat: Ja wiem że to gatunek wymierający, ale są (naprawdę!) jeszcze ludzie którzy lubią jeździć i lubią samochody.
Bo oczywiście dla kogoś kto musi tym walonym złomem, jechać codziennie do znienawidzonej roboty, stać w tych korkach, jeszcze kaszojady rozwieźć i potem zwieźć ze szkół, otoczony na drodze atakującymi go innymi kierowcami, pędzącymi niebezpiecznie debilami, albo wlekącymi się ofermami - tylko SUV. Najlepiej biały, żeby
To mnie też fascynuje, że te samochody wydają się z zewnątrz wielkie - a w środku są małe.
źródło: temp_file7326124385631302310
Pobierz@__MadCat: ja hejtuję suvy, bo są brzydkie i mi się nie podobają. A moje auto jest droższe od większości SUVów. Nie tylko mariuszki nie lubią tych pokracznych aut