Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +134
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +27
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe auto na weekend, aby się pobujać po zakrętach czy pojechać na tor, ale w większości to suvy hejtują mariuszki jeżdżący corollą, octavią czy hvjdajem i30.
Są tacy co rezygnują ze wszystkich zalet SUVów bo boją się fiksacji swoich biedniejszych kolegów na temat rozmiaru ich członka xDDD
Zalety:
+ wyższy komfort jazdy
+ uniwersalność
+ lepsza widoczność
+ większe bezpieczeństwo
+ większa pojemność bagażnika
+ łatwiej się wsiada
+ gówniaka z tyłu łatwiej zapiąć
+ bardziej naturalna pozycja za kierownicą
+ nie boisz się krawężników ani pola sąsiada
+ nie musisz patrzeć w górę na byle ciecia na chodniku jakbyś miał 179cm wzrostu.
#motoryzacja #samochody #heheszki #bmw #mercedes
Poza tym kurdupel jestem i do HB wygodniej mi się wsiada niż do SUVa
@G06DbT: xDDDDD
@Cztero0404: A widzisz tagi? Inne firmy w ogóle produkują jakieś suvy?
@__MadCat:
+ z góry wygodniej się pluje na biedaków
@gajowy-marucha: ram 3500, albo f350.