Wpis z mikrobloga

Obecnie nie posiadanie SUVa na daily to jak jeżdżenie furmanką w latach 90tych, przemawia za tym jedynie argument ekonomiczny #changemymind

Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe auto na weekend, aby się pobujać po zakrętach czy pojechać na tor, ale w większości to suvy hejtują mariuszki jeżdżący corollą, octavią czy hvjdajem i30.

Są tacy co rezygnują ze wszystkich zalet SUVów bo boją się fiksacji swoich biedniejszych kolegów na temat rozmiaru ich członka xDDD

Zalety:
+ wyższy komfort jazdy
+ uniwersalność
+ lepsza widoczność
+ większe bezpieczeństwo
+ większa pojemność bagażnika
+ łatwiej się wsiada
+ gówniaka z tyłu łatwiej zapiąć
+ bardziej naturalna pozycja za kierownicą
+ nie boisz się krawężników ani pola sąsiada
+ nie musisz patrzeć w górę na byle ciecia na chodniku jakbyś miał 179cm wzrostu.

#motoryzacja #samochody #heheszki #bmw #mercedes
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@__MadCat: Mam hatchbacka i nie widzę problemów z brakiem SUVa. Samochód jak samochód, trochę blachy, gumy, plastiku i cztery kółka. Czym tu się podniecać?

Poza tym kurdupel jestem i do HB wygodniej mi się wsiada niż do SUVa
  • Odpowiedz
@__MadCat: Rozumiem, że to troll. Natomiast zdajesz sobie sprawę z tego, że bardzo duża część SUV to tak naprawdę nie SUV a jedynie podniesiona zwykła osobówka która jest cięższa, ale za to ma ten sam silnik na przykład? XD
  • Odpowiedz