Aktywne Wpisy

klaudia-hadalala +25
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz
lokomotyva +35
Oglądam skipujac tego gremlina z zatkanym nosem jak materiał komentuje o grach roku.
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem

Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
@Wrrronika @cytmirka @FHA96 @Cesarz_Polski @Reepo @Ka4az @Sandrinia @PachneImbirem @Zgrywajac_twardziela @skomplikowany_system_luster @wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka @matkawielebna
#wykopaka
@Shyvana: dla mnie jak najbardziej. Nawet bardziej niż jakieś figurki/gadżety, bo nawet jak ktoś nie lubi klocków to je polubi składać ( ͡°( ͡° ͜
Ja jakbym dostał klocki, to nie byłbym zadowolony. Nie napisałem o nich, nie lubię ich i pewnie poleciałyby od razu na olx
@Rozdeptany_Jez:
źródło: image
PobierzPersonalnie jakbym dostała klocki z Pepe to bym je ułożyła i się cieszyła, że mam kolejną rzecz do kolekcji, ale to wynika tylko i wyłącznie z tego, że kolekcjonuje gadżety z Pepe.
Ale wiem, że lego dla wielu osób to "top prezent dla mężczyzny", a akurat tak się złożyło że w moim najbliższym otoczeniu nikt lego nie kupuje ani nie układa xD jak ich pytałam kiedyś czy chcieliby dostać
1) to ze ktos nie napisal czy w ogole lubi to nie znaczy, ze nie lubi. Moze nigdy nie probowal i nie mial okazji sprawdzi, bo szkoda bylo kasy itp, zajawki zawsze mozna odkrywac
2) jak nie lubi to lego bardzo latwo sprzedac / dac komus innemu na prezent, to nie jest jakis turbo spersonalizowany przedmiot, ktory jak nie lubisz to bedzie zalegal w