Aktywne Wpisy
czz17 0
#mecz #pilkanozna
Oglądałem właśnie kompilacje najlepszych momentów piłkarskich, goli z lat 2000-2010. Czemu wtedy było dużo więcej swobody, w czasie ważnych meczów masa tricków, dryblingu, sztuczek itd? Teraz wszyscy robią tylko i wyłącznie proste podania, proste strzały, zero sztuczek, widowiskowych zwodów, ciekawych tricków na meczu, taka sama sucha gra, minimalizm. Zastanawialiście się kiedyś nad tym, czemu tak jest?
Oglądałem właśnie kompilacje najlepszych momentów piłkarskich, goli z lat 2000-2010. Czemu wtedy było dużo więcej swobody, w czasie ważnych meczów masa tricków, dryblingu, sztuczek itd? Teraz wszyscy robią tylko i wyłącznie proste podania, proste strzały, zero sztuczek, widowiskowych zwodów, ciekawych tricków na meczu, taka sama sucha gra, minimalizm. Zastanawialiście się kiedyś nad tym, czemu tak jest?

Casuel 0
Szukam perfum na festiwal country ( ಠ_ಠ)
Jak waszym zdaniem pachnial cowboy, co polecacie?
Piżmo, skóra, dym cygara i proch strzelniczy.
Moj typ to Tom Ford tuscan leather.
#perfumy
Jak waszym zdaniem pachnial cowboy, co polecacie?
Piżmo, skóra, dym cygara i proch strzelniczy.
Moj typ to Tom Ford tuscan leather.
#perfumy
źródło: 1000008717
Pobierz

Muszę się do czegoś przyznać, gdzieś to wyrzucić, ale jednocześnie trochę wstyd pisać to ze swojego konta xD Otóż, jestem sobie od niecałego roku w związku z różową i póki co jest super, fajnie spędzamy czas, okazujemy sobie nawzajem zainteresowanie, czułe słowa, kochamy się (a przynajmniej tak mi się wydaje).
Ale - przez blackpill, przez to ile obecnie kobiet to zwykłe sz0niska, które tylko szukają lepszej opcji, ciągle mam z tyłu głowy tą myśl, że to każdego dnia może się zakończyć. Przez co nie potrafię się w pełni otworzyć, w pełni zaufać swojej dziewczynie. I nie, nie mam zamiaru jej kontrolować, ale choć czasem chciałbym to nie mówię jej o wszystkim co mnie zamartwia, staram się nie okazywać słabości (które czasami się pojawiają, jak u każdego), żeby nie dawać jej powodu do szukania kogoś innego.
Tak samo w kwestii hajsu - ostatnio u mnie jest lipa, sporo zainwestowałem w nieruchomość, przez co czasem mi brak na codzienne życie, zwłaszcza gdy wypadną jakieś losowe sytuacje typu naprawa auta czy wesele. Ona oczywiście o tym nie wie, myśląc że ja jestem przy kasie. Do sedna - niedługo mamy rocznicę i ona sobie zażyczyła wspólnego wyjazdu a ja kompletnie jestem spłukany i nie wiem co robić. Pożyczka to debilny pomysł i tego nie zrobię, ale nie mam zamiaru odsłaniać się przed nią,bo one tylko czyhają na słabość, by usprawiedliwić potencjalną zdradę. Co robić mirasy?
#zwiazki #niebieskipasek #rozowypasek #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
w twojej sytuacji:
zażyczyła sobie? ja bym zerwał i nara
no i skoro rozumiesz ze to może się w każdej chwilii skończyć, to zacznij tak żyć jakbyś to rozumiał tzn. niepotrzebnie nie pogarszaj sprawy, ale też nie myśl że wszystko jest w twojej kontroli.
@mirko_anonim: to sie moze zakonczyc kazdego dnia z wielu powodow i warto byc otwarym na rzeczywistosc, ale zeby sie fiksowac akurat na
2/10 bo odpisałem
@mirko_anonim: odstawić wykop i zacząć traktować ją jak człowieka, a nie w sposób, który propagują wykopki.
@mirko_anonim: w punkt