Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +72
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +9
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka mniej.
#rodzicielstwo #rodzice #rodzina #przemyslenia
@enzojabol: jakby wam powiedziała to nadal musielibyście jeździć po notariuszach i odrzucać, a napisałeś że o to byliście wkurzeni
Dodatkowo trzeba się pieprzyć ze spisem inwentarza
Cud życia? XD
Właściwości rzeczywistości są tylko i wyłącznie szkodliwe dla czujacych organizmów żywych między innymi ze względu na konieczność zaspokajania zbędnie narzuconych potrzeb.
@ThinAspireWine: Po co interpolujesz doświadczenia ze swoim ojcem na wszystkich mężczyzn? Powinnaś tak samo podejść do swojej matki: kobiety to są cudowne anioły i z tej dobroci rozkładają nogi przed najgorszymi patałachami.
@wolepiwo: Równie dobrze można tak gadać o mordercy, który zabił kogoś z zimną krwią, następnie uciekł do innego kraju by rozpocząć "nowe życie", a tu nagle jakieś dokumenty o ekstradycję itd.? Czemu facet w takiej sytuacji ma być obciazony poprzednim zyciem?
No niestety, nie zyjemy na dzikim zachodzie, gdzie dzieciaka mozna utopić w rzece bez zadnych konsekwencji i nikt sie
@Ranmus: mozna
@bakafaka: Moja mama prscowala od 16-17 roku zycia (zawodówka). I przepracowala okolo 45 lat w zyciu (przeszla na emeryture okolo 61 roku zycia).
Jak zwykle nietrafione teorie z du....
Są dobrzy mezczyzni i zli, dobre kobiety i złe.
Bronienie kogos tylko dlatego ze jest facetem/kobietą jest chore, i podpada pod zaburzenia psychiczne.
@NieMogeSieZarejestrowac: Znow to samo oskarzenie. Przeciez ja nie interpoluje na wszystkich mezczyzn tylko na chore teorie wykopkow, ze jak facet to trzeba go bronić i na pewno nie jego wina.
@zagubionychromosom: Pewnie ze 200-300 zl przebimbala by na glupoty jak nowa kurtka dla dziecka zamiast nosic ta co mi jakas obce pomocne osoby dawały.
Lepiej rzucic prace zeby dzieci mialy skrajną biede, jeszcze by przembibali ten majatek w postaci 200 zl na glupoty xD
@Desire22: 2 dzieci.
Pytalem wiele razy.
Zawsze troche inaczej mowila, ale podsumowujac to bym powiedzial,
@Shackowany: @ThinAspireWine:
obowiązkowo również w imieniu niepełnoletnich dzieci, jeśli OP posiada
@2kopytka: i to nie zmienia faktu, że bredzisz. Zastanów się, co sie dzieje gdy u jednej osoby zbiegnie się bycie dłużnikiem i wierzycielem...
@wolepiwo: Tylko wymiksował, tylko zachował się jak tchórz. I dobrze, że z dech - najlepiej zaszczany i zasrany w jakiejś melinie.
@concierge: Mamusia mi nie sprzedawala zadnej wersji. M.in. zawiozla mnie zebym mu osobiscie wreczyl zaproszenie na komunię. On nie przyszedl. Matka w kacie na komunii plakala. Nie wiedzialem czemu, a goscie mi wmowili ze cos mi soe przewifzialo (choc czesc z nich tez widziała).
Dopiero jak doroslem zaczalem zadawac pytania.