Aktywne Wpisy
źródło: 1000016630
Pobierz
Piotrek7231 +54
Zdrowie Polskich pięknych klubów wasze i moje bo mam urodziny. #mecz
źródło: temp_file2401767779157533066
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000016630
Pobierz
źródło: temp_file2401767779157533066
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka mniej.
#rodzicielstwo #rodzice #rodzina #przemyslenia
@ThinAspireWine: aha, i dlatego zalozyles sobie konto na umierającym już wykopie żeby napisać to xD
Idz na reddit tam ci lache bedą trzaskać za te opowiesci, o ile są prawdziwe
Ja tam cię Mirku rozumiem, bo sam miałem podobnego z---a za ojca, co nie zmienia faktu że sam próbuję być najlepszym ojcem dla swojego syna
źródło: temp_file5901678816607358490
PobierzStwierdzenie ze mezczyzni sa rozni i nie zawsze sa aniolami to nie jest atak. Jak ktos to odbiera jako atak na wszystkich mezczyzn to to nie jest normalne i przypomina to zaburzenia skrajnych feministek, tylko one atakuja kogos za plec a nie
„Słuchajcie, jest taka sutuacja - ja ten spadek muszę odrzucić a to oznacza że wy też będziecie musieli to zrobić, tak wam radzę bo tam jest masa długów. Przepraszam za kłopot”
Tak to powinno wyglądać ale socjopaci tego nie wyczują.