Aktywne Wpisy

ish_waw +36
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
aircod +21
Administracja na tym portalu powinna w końcu się wziąć za ten syf, który się wyprawia na tagach programistycznych przez grupkę tych samych osób. Kiedyś na Wykopku można było czegoś fajnego się dowiedzieć na temat programowania, a teraz same jakieś szit-posty jakichś przegrywów, którym nagle się kazało wziąć do roboty. I nawet jeśli przebija się jakiś ciekawy temat to zaraz jest zaspamione.
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #

Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka mniej.
#rodzicielstwo #rodzice #rodzina #przemyslenia
Komentarz usunięty przez moderatora
@SpongeBobertKanciastoRenki: On juz pochowany. Teraz sie dowiedzialem dopiero.
@ThinAspireWine: i pewnie nie dostaniesz, bo kto by sprawę spadkową założył? Sam musisz to zgłosić, masz na to określony czas.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
1. Ojciec mial moj adres, wiec jakikolwiek kontakt byl mozliwy.
2. Mial moj numer telefonu.
3. Nigdy sie nie kontaktowal w jakikolwiek sposob. Swieta, urodziny, komunia (na ktora dostal zaproszenie OSOBISCIE ODE MNIE, bo specjalnie mnie mama zawiozla),
4. Klamal u komornika, ktory naliczal mu dlug, ze ja oszukuje komornika, i sie nie ucze a chce alimentow. Wystarczylo zaniesc im 1 papierek z uczelni.
5. Dziki temu, ze wiedzial gdzie mieszkam mogl
Czy byl na rencie emeryturze?
Pytam bo jesli nie i tak, to przysluguje ci jego ostatnie siwadczenie z zusu.
@PurpleHaze: Nie.
Cholera wie, może jest właścicielem jakiegoś mieszkania albo coś.
@joseph1992r: gdybyś tylko umiał obsługiwać wykop, albo czytać ze zrozumieniem...
@Bordomir: gdyby przyjęła spadek, nikt nie musiałby się go zrzekać (oprócz ich dzieci etc), co nie?
Mieszkania nie mial. Tylko komunalne.
Od 2015 roku w przypadku braku oświadczenia automatycznie przyjmowany jest spadek z dobrodziejstwem inwentarza, czyli spadkobierca odpowiada za długi tylko do wysokości stanu czynnego spadku, nie da się już nieświadomie odziedziczyć samych długów.
@ThinAspireWine
@joseph1992r: czyli ciotka miała przyjąć długi, bo wam się nie chciało latać po notariuszach? XD