Wpis z mikrobloga

Czy poszedłbyś na kasę do Biedronki, gdybyś nie miał, z co żyć? Ukorzyłbyś się w ten sposób przed życiem?

#biedronka#praca#przegryw
  • 123
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ted-ed-tyi: żadna praca nie hańbi, wstydem jest nie pracować jeżeli jesteś w stanie

i to nie z kołchoźnicznego założenia ale po prostu tak powinno być, jeżeli chcesz być obywatelem i korzystać z tego, że możesz tu być i żyć to powinieneś również się do tego dokładać, dziękuję
  • Odpowiedz
@ted-ed-tyi: @NaczelnyAgnostyk "żadna praca nie hańbi" powiedz to atrakcyjnej dupeczce przyjmując od niej zamówienie w uniformie mcdonalda... to że nie hańbi Ciebie, nie znaczy że nie hańbi innych.
Pracowałem w najgorszych januszeksach jako najniższy szczeblem kiep - i śmiało mogę powiedzieć, że praca bez żadnych wymagań, dla największych debili - hańbi. I co mi zrobisz?
  • Odpowiedz
"żadna praca nie hańbi" powiedz to atrakcyjnej dupeczce przyjmując od niej zamówienie w uniformie mcdonalda... to że nie hańbi Ciebie, nie znaczy że nie hańbi innych.

@lukiboss: Twoja praca hańbi kogoś? Ciekawa konstrukcja.

Pracowałem w najgorszych januszeksach jako najniższy szczeblem kiep - i śmiało mogę powiedzieć, że praca bez żadnych wymagań, dla największych debili - hańbi. I co mi zrobisz?

@lukiboss: Przecież nie chce ci nic robić, skoro
  • Odpowiedz