Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dzisiaj (lub wczoraj w zależności kiedy to zostanie udostępnione) na mirkoanonim wrzuciłem wpis, gdzie pisałem, że poszedłem do psychologa szukając pomocy w sprawie swojego małżeństwa. Psycholog zamiast mi pomóc to bardzo mocno zaszkodził.
Z całym szacunkiem, ale z przykrością stwierdzam, że na wykopie jest sporo ludzi, którzy tuzami intelektu nie są. Bardzo duża część zarzucała, że to jest bejt. Myślicie, że ja na serio nie mam co robić, tylko pisać durne historyjki i to z mirkoanonim zamiast zbierać plusy na swoim koncie? A hitem dla mnie były osoby, które stwierdziły, że swoim niby bejtem szkodzę tylko mężczyznom i że przez czytanie takich wpisów mogą później nie szukać pomocy. Mój wpis został usunięty, więc sporo osób musiało go zgłosić.
Otóż wykopki, to wszystko co pisałem było PRAWDĄ. Smutne co stało się z tym portalem i jakiego typu użytkownicy stanowią tutaj dość dużą grupę...

#terapia #psycholog #niebieskiepaski #rozowepaski #psychoterapia #malzenstwo

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Z całym szacunkiem, ale z przykrością stwierdzam, że na wykopie jest sporo ludzi, którzy tuzami intelektu nie są.

@mirko_anonim: też tak sądze, od groma ludzi łyknęło tego baita
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kuncfot: Wnioski oczywiście wyciągnąłem. Są takie, że na wykopie jest znacznie więcej ćwierćinteligentów niż to sobie wyobrażałem. Cokolwiek napiszesz, to zaraz będzie pisanie bait 0/10. A zgłoszenie wpisu do usunięcia to już creme de la creme. Co nieliczni coś doradzą i w jakiś sposób pomogą. Dowodów oczywiście żadnych nie przekażę, bo niby jakie? Na dyktafon nie nagrywałem a dokumentów żadnych nie dostałem na ten moment.
  • Odpowiedz