Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie do Mirkow po slubie/zareczynach, ile daliscie za pierscionek zareczynowy i jak wiedzieliscie czy bedzie pasowal na wasza rozowa?
Moja rozowa ma bardzo male paluszki jak u dziecka albo mniejsze i nie wiem totalnie jaki rozmiar jej dopasowac xd i nie wiem czy za 5-7k bedzie dobry pierscion?
#zwiazki #slub #zareczyny #rozowepaski #niebieskiepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie wiem totalnie jaki rozmiar jej dopasowac

@mirko_anonim: bierzesz pierścionki, które nosi i mierzysz suwmiarką lub zakładasz na miarkę jubilerską. Jeśli nie nosi - mierzysz palce suwmiarką jak śpi albo kupujesz na oko porównując ze swoimi. Możesz jeszcze spróbować zmierzyć tasiemką. Brat wystartował z trytytką, co też jest spoko wyjściem, bo potem albo wybieracie razem, albo sam, a sam pomiar masz wybitnie dokładny :D
Jeśli nie jesteś pewien rozmiaru to
  • Odpowiedz
czy za 5-7k bedzie dobry pierscion

@mirko_anonim: jak chcesz wyjść na frajera, co szasta kasą, to tak...

j.w. podkradnij jakieś pierścion który nosi na codzień ... ja podkradłem za duży, nie noszoną pamiątkę :P
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Pierścionek nie tyle ma być drogi co ładny. Chyba że spotykasz się z pustakiem, który potrzebuje widziec metkę i chwalić się że dużo siana poszło. Naturalnie trudno znaleźć ładne-tanie pierścionki, nie ma łatwo.

Ale jeśli to jest normalna dziewczyna to bardziej chodzi o to, że taki pierścionek ma być na palcu przez całe życie. To niech dobrze wygląda.
Unikaj "modnych" rzeczy. Kiedyś byly modne rubiny, teraz już nie są.
  • Odpowiedz
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: Myślę że meteoryt to pomysl który kręci facetów. Bo miecze wiedźmińskie były z meteorytu itp. :P
Nie sądzę aby takie rzeczy podobały się kobietom ;)
Do tego obrączki przerobione z kawałka wahacza z F1 - to też taki męski pomysł, który raczej sie nie sprzeda.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: niby cena mało ważna, ale kupić coś za 100zł trochę głupio. Zwłaszcza, że fajnie, jakby wytrzymał parędziesiąt lat. Jak nie zarabiasz dużo to tak 1k spokojnie. Jak zarabiasz 100k miesięcznie to już coś droższego by wypadało.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: W 2022 kupiłem jakiś z białego złota za 500zł. Moja też ma tak drobne palce (rozmiar 8 albo 9), że pytali u jubilera czy na komunię potrzebuję to mają tańsze zestawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: po pierwsze to porozmawiaj z nią, powiedz normalnie ze planujesz się oświadczyć, zmierz jej palce i zapytaj jaki typ pierścionków lubi. Wielkość diamentu dostosowuje się do szerokości placów żeby nie wyglądał na zbyt duży lub zbyt mały.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
odpowiedzialny-wizjoner-0: Ja bym po prostu jej zmierzył palec, da sie to bardzo łatwo zrobić.
Przybory do tego da sie nawet w chińczyku do 5zl kupić.

Ciekawostka: jak jej sie zmieni palec, ponieważ przybierze na wadze to zawsze da sie pierścionek powiększyć, albo skrócić. U mnie był na gwarancji parę lat i robili to za darmo.

I nie sluchaj mirka co napisal, ze wyjdziesz na frajera jak kupisz drogi. Wyjątkowym osobom nie daje sie
  • Odpowiedz