Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +361
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +124
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

Pytanie do Mirkow po slubie/zareczynach, ile daliscie za pierscionek zareczynowy i jak wiedzieliscie czy bedzie pasowal na wasza rozowa?
Moja rozowa ma bardzo male paluszki jak u dziecka albo mniejsze i nie wiem totalnie jaki rozmiar jej dopasowac xd i nie wiem czy za 5-7k bedzie dobry pierscion?
#zwiazki #slub #zareczyny #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: bierzesz pierścionki, które nosi i mierzysz suwmiarką lub zakładasz na miarkę jubilerską. Jeśli nie nosi - mierzysz palce suwmiarką jak śpi albo kupujesz na oko porównując ze swoimi. Możesz jeszcze spróbować zmierzyć tasiemką. Brat wystartował z trytytką, co też jest spoko wyjściem, bo potem albo wybieracie razem, albo sam, a sam pomiar masz wybitnie dokładny :D
Jeśli nie jesteś pewien rozmiaru to
@mirko_anonim: jak chcesz wyjść na frajera, co szasta kasą, to tak...
j.w. podkradnij jakieś pierścion który nosi na codzień ... ja podkradłem za duży, nie noszoną pamiątkę :P
Ale jeśli to jest normalna dziewczyna to bardziej chodzi o to, że taki pierścionek ma być na palcu przez całe życie. To niech dobrze wygląda.
Unikaj "modnych" rzeczy. Kiedyś byly modne rubiny, teraz już nie są.
Nie sądzę aby takie rzeczy podobały się kobietom ;)
Do tego obrączki przerobione z kawałka wahacza z F1 - to też taki męski pomysł, który raczej sie nie sprzeda.
Tu podglad
źródło: unnamed
PobierzPrzybory do tego da sie nawet w chińczyku do 5zl kupić.
Ciekawostka: jak jej sie zmieni palec, ponieważ przybierze na wadze to zawsze da sie pierścionek powiększyć, albo skrócić. U mnie był na gwarancji parę lat i robili to za darmo.
I nie sluchaj mirka co napisal, ze wyjdziesz na frajera jak kupisz drogi. Wyjątkowym osobom nie daje sie