Aktywne Wpisy
henry_ +32
Wykop jak zwykle po niewłaściwej stronie mocy XD
Wszystkich bożków wykopków nie wymienie ale przypominam tylko, że mieliscie: Korwina, Mentzena, Wolskiego, Stonogę, Hołownie, Stanowskiego, Wardęge, Muska, Petersona i wielu wielu innych. I zawsze schemat jest ten sam; wpierw wynoszenie na piedestał, modlitwy, później zwątpienie i na końcu wyparcie się i hejt XD.
Jesteśmy w punkcie modlitwy
Wszystkich bożków wykopków nie wymienie ale przypominam tylko, że mieliscie: Korwina, Mentzena, Wolskiego, Stonogę, Hołownie, Stanowskiego, Wardęge, Muska, Petersona i wielu wielu innych. I zawsze schemat jest ten sam; wpierw wynoszenie na piedestał, modlitwy, później zwątpienie i na końcu wyparcie się i hejt XD.
Jesteśmy w punkcie modlitwy
franekbo +547

Jaka jest teraz najlepsza pod względem zarobków i WLB branża w #finanse? W co celować na pozostałych latach studiów - #cfa albo #acca mi coś da? Co mogę zrobić podczas ostatnich lat studiów (poza pracą) żeby wyróżnić się i dostać możliwość pracy w ciekawym i wymagającym środowisku? Jakich umiejętności muszę się nauczyć i jak wejść w taka branże? Od razu mowie ze #big4 to poniżej moich ambicji, a od #mbb odstraszają mnie godziny. Pierwsze doświadczenia w #korposwiat i robienie maxa tego co mogę na polskiej uczelni na miejscu. Mogę być wyrobnikiem - ale ze światełkiem w tunelu na końcu. Czy taki Goldman czy inne shared services w Warszawie to w ogóle coś ciekawego?
Zależy mi na #warszawa #krakow #wroclaw, chętnie #bankowosc (w tym IB), #gielda (buy-side, sell-side nie ma znaczenia) no i cos jak #consulting ale z normalnymi godzinami. W zasadzie mogę się nauczyć i zrobić (chyba) wszystko, tylko nie wiem gdzie iść.
#studia #finanse #cfa #acca #bank #big4 #mbb #sgh #kozmin
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: w ogóle się na tym nie znam, ale od kiedy mój brat zrobił CFA kilka lat temu, to przestał przyjmować oferty z PL - teraz już tylko DE, LUX i CH. więc cośtam chyba to mu daje.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta