✨️ Obserwuj #mirkoanonim Będę miał sprawę sądową za agresję nad którą nie panuje. Będę się umawiał do psychiatry na nfz po pierwsze aby trochę się ogarnąć, po drugie aby mieć jakiś papier do sądu że miałem problem z głową i że zacząłem się leczyć. Co tam mówić u psychiatry? Czego nie mówić? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji
nie odpowiem na pytanie ale ten wpis skłania do przemyśleń: to co musiał OP Mirek nawywijać, że ma sprawę w sądzie natomiast przełożonym drącym mordy na pracowników czy agresja drogowa uchodzi płazem?
@mirko_anonim: jak trafisz na idiotę to ci napisze co chcesz co i tak nic nie da, jak na kogoś kto ma 3 szare komórki i minimum doświadczenia to nie wypisze ci papierka "na prośbę", taki papier na zamówienie nic ci nie pomoże - bo nie ma takiej mocy żeby wiedzieć dlaczego coś zrobiłeś w przeszłości, może tylko zgadywać oraz - opinie jakiegokolwiek lekarza wybranego przez pacjenta nie dają nic sądowi,
Będę miał sprawę sądową za agresję nad którą nie panuje. Będę się umawiał do psychiatry na nfz po pierwsze aby trochę się ogarnąć, po drugie aby mieć jakiś papier do sądu że miałem problem z głową i że zacząłem się leczyć. Co tam mówić u psychiatry? Czego nie mówić? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji
#psychiatra #psychiatria #prawo #prawokarne #zdrowie #stres #nerwica ? #ssri #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
nie odpowiem na pytanie ale ten wpis skłania do przemyśleń: to co musiał OP Mirek nawywijać, że ma sprawę w sądzie natomiast przełożonym drącym mordy na pracowników czy agresja drogowa uchodzi płazem?