Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie do panów narzekających na ghosting i brak par na tinderze. Przeglądam często wykop i śmieszy mnie zawsze wysyp tych artykułów i postów o męskiej samotności i wygórowanych oczekiwaniach kobiet. Dziś kolejny artykuł o chłopakach ze wsi... Ja drugą połówkę poznałam właśnie na tinderze, ale pamiętam jakie długie, żmudne i przykre były poszukiwania. Nie przez nierealne oczekiwania bo ja nigdy na księcia nie czekałam, tylko cholernie niską jakość waszych profili. Piszę to bez złośliwości, szczerze. 90% zrobione było na o-------l. Większość bez opisu, a jak się pojawiał to oklepany i żenujący typu "babcia mówi, że przystojny ze mnie kawaler", albo najeżony błędami ortograficznymi i interpunkcyjnymi. Nie chodzi mi o szczegóły, że przecinek w złym miejscu, ale te rażące babole, np. "jestem tu hyba już siudmy raz" albo "jestem zwykłym męrzczyznął". Tego było bardzo dużo... Dalej zdjęcia. Kiepskie, rozmazane, uwydatniające wady wyglądu. Jak np z wesela kiedy cała twarz jest czerwona i zapocona po tańcu. Nawet nie chodzi o wygląd sam w sobie, ale to, jakim trzeba być nieudacznikiem, żeby jednego normalnego zdjęcia nie umieć sobie zrobić (i żeby w wieku 30-40 lat nie umieć napisać w języku ojczystym kilku zdań bez błędów). Na etapie rozmów było jeszcze gorzej, nawet z przyzwoicie wyglądających chłopaków lało się chamstwo i wulgarne podteksty. Tak średnio jeden na trzech robił tyle błędów, że nie szło już zrozumieć. Nie żartuję. 1/3 rozmów wyglądała jak z osobą niepełnosprawną intelektualnie. Jak trafiał się normalny to był tak nieśmiały, że rozmowa była ciągnięta na siłę, niezręczna, a żeby zebrał się na odwagę i zaprosił na randkę trzeba było czekać tygodniami. Jak to jest, że kiedy zależy komuś na pracy, to stanie na głowie, żeby mieć dopieszczone CV. A tu niby tacy spragnieni miłości, wiecie, że wasze profile będą oglądały setki dziewczyn i nie dacie z siebie kompletnie nic, żeby pokazać się od dobrej strony, napisać o sobie coś dobrego, albo dodać wyraźne zdjęcie, na którym ładnie wyglądacie? Niektóre profile były naprawdę świetne, ale to może co setny. Reszta była żenująco słaba.

#tinder, #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Po co opis na Tinderze, skoro jeśli jest się nieatrakcyjnym to i tak go nikt nie czyta? Przecież w większości lecisz w lewo lub prawo po 1-2 sekundach.

Secundo, jak jest się nieatrakcyjnym to żadne zdjęcie nie jest dobre. Więc w rezultacie lecisz w lewo.

To nie są generalnie problemy ładnych ludzi, więc pewnie i tak tego nie zrozumiesz skoro wierzysz, że lepszy opis czy zdjęcie może coś pomóc.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Przecież ty masz klocu w dupie interpunkcję i treść, bo czytasz opis dopiero jak trafisz na Chada, a jak jest dość dobry, to czytasz choćby najbardziej oklepany tekst z wypiekami.

Skończ ten gaslighting dobrych mirków, bo swipowałem z różowymi i same cisną bekę z frajerów z długimi opisami.
  • Odpowiedz
op nie wie

@razdwatrzy55: op jest babą więc NIC nie wie o realiach "rynku matrymonialnego" dla mężczyzn.

Widziałem przynajmniej kilka filmików na przestrzeni ostatnich paru lat gdzie baba tytułem eksperymentu czy zakładu próbowała zawalczyć na tinderze czy innym badoo jako mężczyzna chcący znaleźć kobietę i w każdym przypadku wynik był ten sam: "nie wierzyłam że tak jest. Zaczynam nienawidzić kobiet".
  • Odpowiedz
to kup bilet na samolot, weź ziomka i zróbcie sobie kilka zdjęc na le czegoś odległego, egzotycznego.

@quarien: wydawać na samolot tylko po to żeby zrobić sobie zdjęcia na tindera

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
nieustępliwy-wizjoner-66: Polecam Ci taki reportaż: "Najgorsze randki swiata".

Tam jest sporo na temat dziwnych profilów facetow i kobiet. I jednym z wytłumaczeń jest to, ze tinder stal sie bardzo nieekonomiczny. Wklad, który trzeba włożyć w budowę swojego wizerunku na tinderze już od dawna nie idzie w parze z efektami. I będzie coraz gorzej, bo tinder nie służy temu, żebyś kogos poznała, tylko żebyś poznawała i jak najdłużej byla klientka serwisu.

Wiec aplikacja przyciaga
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
troskliwy-obserwator-72: Dawno większych bzdur nie czytałem, ewentualnie jakieś doświadczenia z wioski na Podkarpaciu opisujesz

W Warszawie 90% profili to faceci.
Większość z nich ma dobre lub bardzo dobre albo wręcz od fotografa zdjęcia gdzie mają schludne nie tanie ubrania, często nawet nawet dobrane bez rażących błędów.
Mają ujęcia z muskulaturą, postura, detale twarzy, zdjęcia z całkiem przyzwoicie wyglądającymi znajomymi i składnikami majątku (np jak niosa z auta rzeczy razem na grilla, ale
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
troskliwy-obserwator-72:

wydawać na samolot tylko po to żeby zrobić sobie zdjęcia na tindera

@gorobei: właśnie dlatego kobiety tak na to patrzą. Bo to oddziela biedote, od osób które mogą wydać 300zl bez traumy pokoleniowej, a co więcej nie tyraja 80h w tygodniu i moga bez pozwolenia pana
  • Odpowiedz
Bo to oddziela biedote, od osób które mogą wydać 300zl bez traumy pokoleniowej

@mirko_anonim: ja mogę wydać 30000 bez traumy pokoleniowej, i co? Mam to robić żeby zapajacować przed tinderówą? Prośba.
  • Odpowiedz