Aktywne Wpisy
managerstrategii +307
Mirki, zacząłem pracę jako technik instalacji turbin wiatrowych chwilę temu. Rzucili od razu na głęboką wodę, największe turbiny w eurokołchozie - EP 160
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
źródło: IMG_6759
Pobierz
banzi +33

Gangus prezydentem Polski, jak to w ogóle brzmi....
Ten kraj ma pecha
@spere: Kraj z kartonu? Ludzie k..... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@spere: *głupie spoleczesnstwo
Strasznie upadliśmy.
@Howea: toć Duda doprowadził do braku praworządności (-‸ლ)
@Howea: No właśnie nie... co jak co, ale obecnie Duda ukierunkowany na Stany Zjednoczone jest lepszą alternatywą, niż Ci trzej wymienieni, co niedawno nazywali Trumpa nazistą... Trump mimo wszystko to pamięta. Fajniej by było kogoś mieć neutralnego, nie lizusa, ale chociaż neutralnego...
Ci wymienieni mocno idą w
Gdyby Sikorski był prezydentem...
( ͡º ͜ʖ͡º)
Tak na marginesie, bokserzy którzy mają dużo walk na koncie bywają, delikatnie mówiąc, niezbyt jaśni na umyśle. Wszystko przez obtluczony mózg. Taka ciekawostka.
@spere: Ten pech to my, Polacy, obrażeni na wszystkich, z poczuciem wyższości nad innymi, najchętniej robioną przez nas w wała narodowością są Polacy a zgrać potrafimy się dopiero jak jest przerąbane lub trzeba komuś w------l spuścić. Niestety ale ten patus jest odbiciem Polskości, nas, Polaków.
Winimy okupantów za rozbiory, ale my sami siebie wewnętrznie doprowadziliśmy do takiej ruiny przez waśnie, spory