Ktoś ze śląska / Katowic diagnozował się jako dorosły w kierunku ADHD i poleci jakąś placówkę / osobę? Kilka osób zwróciło mi uwagę że przejawiam pewne cechy więc chciałbym to zbadać, najlepiej u kogoś polecanego.
@mirko_anonim kiedyś to wmuszali słownik ortograficzny i robili test IQ. Potem spławiali dziecko. Teraz każdy doktor przepisze Ci prochy i niby jest lepiej. Prywatnie koszt ok 1500zł Wizyta u lekarza potem testy potem znowunlekarz. I recepta.
Orietowałem się, ale jestem zbyt stary i biedny. I cebulasty, aby reagować z czymś co pomagało mi cale życie (tak chcę wierzyć).
Jeżeli to zrobisz, daj znać czy warto i jak z skutkami ubocznymi.
@Olsea robię w dziale R&D. Na studiach skupić się to koszmar. Ale nie robię w branży. W sumie nikt zmojego roku nie robi. A to była politechnika, nie politologia na wyzszej szkole tego i śmego.
@golbot: o, tu faktycznie ADHD się przydaje, bo działasz szeroko i powierzchniowo. ADHD to sieć rybacka, co się trafi i zainteresuje to wpadnie w sieć, ale drobne rzeczy umkną... I nigdy nie wiesz co wpadnie. Zetknęłam na wymogi w pierwszym lepszym ogłoszeniu - musisz mieć doświadczenie żeby zdobyć doświadczenie.
@golbot koszt miesieczny bez psychoterapii to psychiatra plus leki czyli 700 , przy drozszym elvanse, gdzie po dwoch razach juz dostaniesz oswiadczenie, a badanie na adhd to jakies 600
#slask #katowice #adhd #psychologia #psychiatria
Ktoś ze śląska / Katowic diagnozował się jako dorosły w kierunku ADHD i poleci jakąś placówkę / osobę? Kilka osób zwróciło mi uwagę że przejawiam pewne cechy więc chciałbym to zbadać, najlepiej u kogoś polecanego.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Orietowałem się, ale jestem zbyt stary i biedny. I cebulasty, aby reagować z czymś co pomagało mi cale życie (tak chcę wierzyć).
Jeżeli to zrobisz, daj znać czy warto i jak z skutkami ubocznymi.
Na studiach skupić się to koszmar.
Ale nie robię w branży. W sumie nikt zmojego roku nie robi. A to była politechnika, nie politologia na wyzszej szkole tego i śmego.
Zetknęłam na wymogi w pierwszym lepszym ogłoszeniu - musisz mieć doświadczenie żeby zdobyć doświadczenie.
Polecam książkę https://lubimyczytac.pl/ksiazka/5125596/potega-adhd