Wpis z mikrobloga

Też bym olał takiego gościa, który wiadomość zaczyna od spermiarskich komplementów.

@Jelen_Szlachetny: no to powiedz jak Ty byś zaczął rozmowę? Bo mam wrażenie, że na wykopie to każde zaczęcie rozmowy jest złe, a każdy komplement to spermienie. I żeby nie było, też uważam, że jak masz wygląd to możesz pisać o czymkolwiek a laska i tak odpisze, ale no 90% aż takiego wyglądu nie ma i jakoś musi (chce) zagadywać.
  • Odpowiedz
Biedne baby, ciekawe na ile takich oszołomów musza wpaść zanim poznają kogoś normalnego xd

@arinkao: zazwyczaj sporo, gdzie 90% interesuje fwb/ons
  • Odpowiedz
A ruchanie to jakaś największa wartość? Licznikiem moich kobiet to 10 facetów możnaby obłożyć. Więc ruchanie nie jest w tym momencie żadną ponadprzecietną wartością

@Bunch: Przecież ty człowieku nie masz żadnego skilla w rozmowach z kobietami, więc co za farmazony sadzisz xD
  • Odpowiedz
@Ytarka po prostu chłop tryharduje. Chciałbym powiedzieć, że to przynosi odwrotny efekt ale na apkach randkowych to po prostu bez znaczenia.

@peszek_leszek: problem w tym, że większość dziewczyn jednak olewa rozmówców, bo po prostu ma za duży wybór. Większa szansa, że ten gość pozna dziewczyne w realnym życiu albo nawet na wykopie niż na tinderze.
Nastawienie kobiet na tych apkach zmienia się dopiero względem bardzo przystojnych facetów.(albo takich co
  • Odpowiedz
@kill15you po prostu, to chłop ten podryw chyba z czatem gpt trenował xD

Overreacting 110%

Wyobraźmy sobie taką zagajkę twarzą w twarz, z tym nienaturalnie entuzjastycznym pokrzykiwaniem, workiem losowych komplementów (paznokcie? Wtf xd) i zupełnie jescze bezpodstawną radością, że się spotkali. Bo gdy ona się odzywa, to typ zaczyna drzeć na nią mordę, że za mało entuzjazmu xDDD
Zaburzenie jakieś a nie tryhardowanie XD
  • Odpowiedz
@szynszyla2018:aż poszłam sprawdzić czym są sidliisze xD ja bym chciała zeby mi ktoś tak randomowo coś rzucił niż jakieś oklepane teksty, i to nie mówię nawet o randkowaniu tylko ogólnie o znajomościach xD
edit: no trochę mają p------e to rozmnażanie. Ale żeby potem matkę zjadać to już bez przesady XD
  • Odpowiedz
  • 3
@Bunch mogłeś nawinąć Ty San Domierz ja San Andreas i byś pchał po same pomidory a tak wyszedłeś na typa któremu nie trzyma zawór. To na spokojnie trzeba a nie na napince
  • Odpowiedz
  • 0
@Schyzu ale to wina spermiarzy, że jest jak jest. Po co typiara ma się produkować jak wokół niej krąży 50 beta-orbiterów czekających na swoją kolej? Ona dziennie ma pewnie z 50 takich interakcji z typami, atencja się zgadza a karuzela się kręci dalej. Chcesz żonę to nie tam
  • Odpowiedz
Ale nie wiesz, że wypadałoby pisać zaimki osobowe wielką literą? Trochę szacunku do rozmówcy, skoro sam tego oczekujesz.

@Jelen_Szlachetny: Komunikator internetowy to nie papierowy list 50 lat temu. Kiedy wy sie tego nauczycie.
  • Odpowiedz
Komunikator internetowy to nie papierowy list 50 lat temu. Kiedy wy sie tego nauczycie.

@Cichy133: Nie. Nic się w tym względzie nie zmieniło. Jakoś ludzie inteligentni nadal stosują się do reguł. I bardzo dobrze, bo już po samej pisowni wiesz mniej więcej z kim masz do czynienia.
  • Odpowiedz
no to powiedz jak Ty byś zaczął rozmowę? Bo mam wrażenie, że na wykopie to każde zaczęcie rozmowy jest złe, a każdy komplement to spermienie.

@pwone: Otóż to. Nie zaczynałbym od komplementu. Bo jeśli dziewczyna jest atrakcyjna to dostaje mnóstwo takich wiadomości od troglodytów. Czyli wykasowałbym pierwsze zdanie, reszta jest ok. I nie chodzi o to, że już byłby sukces, ale szanujmy się panowie. :)
  • Odpowiedz