Aktywne Wpisy

km00787 +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#logikarozowychpaskow
źródło: temp_file3180717902423487796
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Taka deklaracja i nadal trzeba głuszyć szlauchy na premium? Mieli rację, że sytuacja na rynku świń tragiczna.
Komentarz usunięty przez moderatora
Skoro pytasz o pochodzenie, to miej już przygotowany dalszy plan. Myślisz, że Ci randomowa średnio zainteresowana laska mająca duży wybór zacznie opisywać historie swojego miasta?
Rzuć coś żartobliwego lub wbij jej szpilkę, żeby zaczęła się bronić i tłumaczyć.
"wow, musisz być bardzo odważna. Trzeba wiele odwagi, żeby żyć w mieście pełnym przestępsw. Często pomagasz
Jak widzisz brak zainteresowania w drugiej-trzeciej wiadomości to usuwasz parę i elo, nie twój problem. Tego kwiatu jest pół światu i nie ma co tracić czasu na kogoś kto nie chce tracić go na Ciebie. Wszystkie relacje z apek jakie miałem
@peszek_leszek: Po prostu zestarzeliśmy się. Jacyś ludzie pisza mi tutaj ciągle coś w stylu skibidi sigma GJ, a ja siedzę i nie wiem o co chodzi¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora