Wpis z mikrobloga

@Bunch: no nie wiem, na moje to ty tutaj jesteś jakiś dziwny XD ta pierwsza wiadomość taka krindzowa trochę, jakbyś był jakimś botem albo miał szablon startowy. Potem te pytania, znowu jak z jakiegoś quizu xD a agresja w trzeciej wiadomości wygląda, jakbyś tylko czekał, na „takie jej zachowanie” i też był gotowy na ten pocisk XD
  • Odpowiedz
@Bunch: dales na start długa wypowiedź + chwalisz wygląd, to już na start wbiłeś sobie samobója.
Skoro pytasz o pochodzenie, to miej już przygotowany dalszy plan. Myślisz, że Ci randomowa średnio zainteresowana laska mająca duży wybór zacznie opisywać historie swojego miasta?

Rzuć coś żartobliwego lub wbij jej szpilkę, żeby zaczęła się bronić i tłumaczyć.

"wow, musisz być bardzo odważna. Trzeba wiele odwagi, żeby żyć w mieście pełnym przestępsw. Często pomagasz
  • Odpowiedz
@Bunch: nie wiem po co ta gimnastyka z wiadomościami, jakieś proste pytanie, dwie-trzy wiadomości i przechodzisz na insta/whatsapp, w ciągu następnych kilku minut umawiasz się na kawę i tyle.

Jak widzisz brak zainteresowania w drugiej-trzeciej wiadomości to usuwasz parę i elo, nie twój problem. Tego kwiatu jest pół światu i nie ma co tracić czasu na kogoś kto nie chce tracić go na Ciebie. Wszystkie relacje z apek jakie miałem
  • Odpowiedz