Aktywne Wpisy
klubzangli +18
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

Graner +22

#logikarozowychpaskow
źródło: temp_file3180717902423487796
PobierzPo prostu normalni faceci sobie darowali z portalami randkowymi. Zostali spermiarze, simpy i topka chadów czy bogatych oskich, którzy te wszystkie tinderówy peklują.
Do typiarki pewnie pisze z 20 typów naraz, a powiedzmy z wyglądu normiki to jeszcze jej proponują blika czy sponsoring wakacji, ciuchów czy czegoś innego.
Załóż sobie fejk konto przeciętnej baby to się przekonasz co tam się dzieje. Sam byś ghostował.
No a koleś
xD
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
To Twoje? Bo jeśli tak, to ładne je tam poematy simpowe pisałeś.
Deepseek?
@Hissis: hm. nie każdy jest incelem i nie dla każdego ruchanie jest celem samym w sobie.
z fartem
@Hissis: różne są cele i powody. mam znajomych co sie poznali na Tinderze i od kilku lat tworza zgrany i szczęsliwy związek, więc reguły wbrew pozorom nie ma
z fartem
Błagam Cię...to napisz jak należy zacząć? Wykonać na czacie skomplikowanie obliczenia matematyczne lub z pamięci wyrecytować jakąś poezję dla tych NPCtów?