Wpis z mikrobloga

@Ytarka: jest znacznie więcej mężczyzn tam niż kobiet więc czytają co zrobić, żeby się przebić. Gość pewnie przeczytał, że komplement musi być nieoczywisty to rzucił coś o paznokciach.

@taktomojekonto uważaj, bo zaraz podejdą do problemu niestandardowo i zaczną rzucać w twoim kierunku fizyczne rzeczy.

@naut przypuszczam, że wielu z tych dziewczyn nie brakuje uwagi płci przeciwnej w normalnym życiu, więc dlaczego miały by się godzić na kogoś przeciętnego
  • Odpowiedz
@Bunch: Dzięki Ci Boże że jestem aseksualny i nie ciągnie mnie do związków z kobietami bo już bym stracił nadzieje i dawno wisiał na jakimś drzewie. ( ʖ̯)
  • Odpowiedz
@Bunch: ten początek jak needy stulejarz. Już na samym początku pokazujesz, że ci zależy, a to działa na odwrót niż byś chciał. No chyba, że jesteś Chadem, ale po odpowiedzi stwierdzam - raczej nie.
  • Odpowiedz
@Bunch: nic dziwnego że później kobiety nie chcą rozmawiać z mężczyznami gdy jakiś awanturnik i cham od razu ją atakuje, nawet jeśli nie odpowiada to się trzeba umieć zachować a nie być pretensjonalnym prostakiem co nie umie znieść braku zainteresowania, ostatecznie nie każdy jest chętny od razu do rozmowy ale jeśli komuś to nie odpowiada to nie ma najmniejszego powodu mieć o to pretensje.
  • Odpowiedz
portali gdzie no szukanie poważnej miłości czy czegokolwiek takiego jest skrajnie absurdalne

z fartem

@Hissis: a gdzie mam szukać poważnej miłości? W Biedronce?? Portale to największy zasób świń na wyciągnięcie ręki, trzeba tylko odpowiednio filtrować plankton, więcej energii wkładać w rozwinięte laski z którymi jest potencjał na znalezienie wspólnej płaszczyzny i tym sposobem prędzej czy później znajdziesz kogoś z kim się dużo lepiej dopasujesz niż z potencjalnie przypadkiem poznaną laską
  • Odpowiedz