Wpis z mikrobloga

• 39
no i nie porucha tym sposobem na pewno ten wariat, nie tędy droga

z fartem

Odpowiedz

@Hissis: A ruchanie to jakaś największa wartość? Licznikiem moich kobiet to 10 facetów możnaby obłożyć. Więc ruchanie nie jest w tym momencie żadną ponadprzecietną wartością
  • Odpowiedz
@Bunch: ja tam wolę maniurę wyruchać niż jej nie wyruchać po prostu, szczególnie w kontekście jakichś portali gdzie no szukanie poważnej miłości czy czegokolwiek takiego jest skrajnie absurdalne
z fartem
  • Odpowiedz
  • 117
@Bunch chłop popełnia kardynalny błąd, na samym starcie zaczyna komplementować. Przez to z automatu traci punkty, bo dziewczyna jest tym zasypywana dzień w dzień. Takie słodzenie nie robi na niej żadnego wrażenia i gość leci na koniec kolejki.

Sam bym nie zareagował na tego typu początek rozmowy, nie jest on w żaden sposób kreatywny. Bardziej przypomina uniwersalny szablon, jak rozmowa o pogodzie. Czasami pierwsze zdanie bywa kluczowe.

No chyba, że jest
  • Odpowiedz
@Bunch: typiara niezainteresowana bo ma setki innych par tak samo atrakcyjnych lub bardziej, błąd chłopa że wgl pisał kolejne wiadomości, mógł próbować pisać do innych a tą olać no chyba że sama później napisze jakąś konkretną wiadomość, serio wierzysz w 2025 że ciekawa wiadomość skompensuje brak zainteresowania wyglądem fizycznym? XDD
  • Odpowiedz
@Bunch: chłopie miej trochę szacunku do siebie. Mieć normalna kobietę to szczęście a nie przymus. Jeśli natrafisz na same larwy to odpuść. A że 95% to same larwy, trudno. To one mają spełniać Twoje wymagania a nie Ty ich
  • Odpowiedz
@Bunch: -piszesz za dlugie wiadomosci
- za szybko sie do niej sprułeś, bo ja czasem mialem taką sytuację, że spytalem sie laski o 3 rzeczy i DOPIERO JAK JA SKONCZYLEM WYPYTYWAC to ona zaczela
Wiadomo, że tutaj jak robot laska odpisuje, ale miej na uwadze, ze gdyby laska dodala tak z 10 razy wiecej slow niz ta to warto pociagnac rozmowe ale tez nie za dlugo i nie za dlugimi
  • Odpowiedz