Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +608
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

phantom-love +223
Niesamowite jaką ruscy przykladają uwagę, żeby tworzyć pierdyliard profili i wstawiać wszędzie praktycznie ten sam tekst
D--a to już im się pali z każdej strony
D--a to już im się pali z każdej strony
źródło: Screenshot_20251110_065209_Facebook
Pobierz

źródło: 1000052586
PobierzKomentarz usunięty przez autora
I czy to na zdjęciu to jets chodnik cyz nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam mam z tym problem bo mój lżejszy ma 2532kg a limit jest chyba 2500kg i strach parkować w mieście, choć jeszcze nikt sie nie przywalił ale tylu hejterów jest że moim zdaniem prędzej czy póżniej będzie z
@zibizz1: a dlaczego by mieli? Chodniki są budowane pod konkretne obciążenie, i jeśli twoje auto nie spełnia tych warunków to ty masz problem, a nie chodnik.
@zibizz1: Dbanie o dobro wspólne, to hejt? Nie wiedziałem.
@zibizz1: dlatego, żeby nikt nie kombinował. Możesz auto załadować do 2500 kg, to takim możesz zaparkować. W innym wypadku każdy bus co ma 3,5T DMC by parkował na chodniku (w sumie i tak to robią, i je niszczą).
Bo jak byś widział egzekwowanie takich przepisów o nieparkowaniu? Policja/straż miejska by miała jeździć z jakąś mobilną wagą, i sprawdzać takie auta?
Tesla Cybertruck nie otrzymała zgody na poruszanie się po niemieckich drogach. Powodem są poważne zastrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa biernego, zwłaszcza dotyczące ostrych krawędzi nadwozia ze stali nierdzewnej.
Ale u nas wszystko prymasort.
Jak ciężarówkę postawisz albo busa, albo takiego CB
@zibizz1: kiedy zamieniono 3,5 na 4,25? Bo z tego co kojarzę (ale mogę się mylić), to 3,5t masz na b, plus przyczepa bez hamulca do 750 kg.
Warunki dla pojazdów do 4,25 tony na kategorię B:
Pojazd z