@dr_Batman mam odmienne doświadczenia z tym pomaganiem i nawet NFZ mi to potwierdził ale co ja mogę jako jednostka wiele osób ma negatywne doświadczenia i to się rozchodzi i stąd niechęć a nie jakieś zarobki śmieszne
@VaizardOmbre: Jakie znowu limity XD Czy te limity są z nami w pokoju? Jak samochód jest pięcioosobowy to znaczy, że jakaś kasta ustaliła limity czy po prostu samochód może pomieścic pięc osób?
Trzeba być wyjątkowo bezczelnym, żeby szczekać o jakichś limitach gdy uczelnie są totalnie przeładowane studentami i niczego nie da się nauczyć. Jest dokładnie odwrotnie. Od prawie 10 lat robi się wszystko żeby studentów
@Bipolar-: Ciekawe co się musiało wydarzyć, że posunął się do takiego kroku. Błahe "pretensje o coś" raczej nie powodują, że atakuje się ORTOPEDĘ nożem. Czyżby to ten legendarny błąd w sztuce, na który narażeni są lekarze specjaliści?
Kłamcie dalej na temat lekarzy to takich ataków będzie więcej.
#medycyna #lekarz #lekarski #zdrowie
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierzwiele osób ma negatywne doświadczenia i to się rozchodzi i stąd niechęć a nie jakieś zarobki śmieszne
@VaizardOmbre: Jakie znowu limity XD Czy te limity są z nami w pokoju? Jak samochód jest pięcioosobowy to znaczy, że jakaś kasta ustaliła limity czy po prostu samochód może pomieścic pięc osób?
Trzeba być wyjątkowo bezczelnym, żeby szczekać o jakichś limitach gdy uczelnie są totalnie przeładowane studentami i niczego nie da się nauczyć. Jest dokładnie odwrotnie. Od prawie 10 lat robi się wszystko żeby studentów
źródło: image
Pobierz