Aktywne Wpisy

Ytarka +188
Miry. Mam złoto xd
Szukałam czegoś na strychu, ale wpadł mi w ręce pamiętnik z czasów gimnazjum z roku pańskiego 2001 i utknęłam na tym strychu XDDD czytam.
Mamy tu jedną naprawdę solidnie udokumentowaną miłosną historię w pakiecie z cierpieniem, intrygą a nawet wątkiem kryminalnym w tle.
Historia jest krótka, ale dynamiczna. Bogata w szczegóły oraz załączniki poświadczające zdarzenia i, jak widać po załączonej notatce z moim podsumowaniem, wielce tragiczna ( ͡° ͜
Szukałam czegoś na strychu, ale wpadł mi w ręce pamiętnik z czasów gimnazjum z roku pańskiego 2001 i utknęłam na tym strychu XDDD czytam.
Mamy tu jedną naprawdę solidnie udokumentowaną miłosną historię w pakiecie z cierpieniem, intrygą a nawet wątkiem kryminalnym w tle.
Historia jest krótka, ale dynamiczna. Bogata w szczegóły oraz załączniki poświadczające zdarzenia i, jak widać po załączonej notatce z moim podsumowaniem, wielce tragiczna ( ͡° ͜

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sawes05 +285
Palacze papierosów to podludzie.
Milion razy zwracałem uwagę palącemu obok na balkonie sąsiadowi z ukrainy, żeby przestał jarać na balkonie, bo cały dym z jego fajka leci mi prosto do sypialni, a ten do mnie, że jak będzie palił, to zadzwoni żebym zamknął okno XD.
Jak ja was k---a nienawidzę.
Zamknij się jeden z drugim w domu, okna również i jaraj sobie, aż zrobi się siwo. Wtedy będziecie szczęśliwi.
Ha
Milion razy zwracałem uwagę palącemu obok na balkonie sąsiadowi z ukrainy, żeby przestał jarać na balkonie, bo cały dym z jego fajka leci mi prosto do sypialni, a ten do mnie, że jak będzie palił, to zadzwoni żebym zamknął okno XD.
Jak ja was k---a nienawidzę.
Zamknij się jeden z drugim w domu, okna również i jaraj sobie, aż zrobi się siwo. Wtedy będziecie szczęśliwi.
Ha
Po śmierci papieża Franciszka rozpoczyna się określona procedura przewidziana przez prawo kanoniczne oraz konstytucję apostolską „Universi Dominici Gregis” Jana Pawła II z 1996 roku, która reguluje wybór nowego papieża.
[...] Więcej jest w linku znaleziska.
------
Jeśli interesujesz się historią i lubisz konkretne materiały (takie z rzetelną bibliografią i ciekawymi zdjęciami/filmikami), to dodaj odpowiedź “wołaj” pod tym postem — z chęcią zawołamy Cię do naszych znalezisk (。◕‿‿◕。) #histmag
------
Ten wpis jest fragmentem materiału z portalu Histmag.org. Więcej jest w linku znaleziska.
Fot. Budynek kaplicy Sykstyńskiej, w której odbywa się konklawe (fot. Maus-Trauden.licencja CC BY-SA 3.0)
#historia #ciekawostkihistoryczne #histmag #ciekawostki #mikroreklama #swiatnauki #liganauki #qualitycontent #starszezwoje #gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #rozowaihistoria #polska #swiat #news #wiadomosci #wiadomoscidnia #religia #papiez
źródło: Cappella_Sistina
PobierzJeśli nie chcesz już być wołany/a — napisz komentarz z prośbą o usunięcie z listy!
Jeśli nie chcesz już być wołany/a — napisz komentarz z prośbą o usunięcie z listy!
@marekmarecki
Jeśli nie chcesz już być wołany/a — napisz komentarz z prośbą o usunięcie z listy!
@Fedmachn @mocten @iluvator86 @drMuras
@turysta89 @rafaU767 @Suchyzmombasu @xyz23 @omc_kowal @menelpijak
@dziewiczajajecznica @yamajin @AntyKRK @TankDriver @Aurezaliusz @Mortadelajestkluczem
@Trado @Eladraan @baszmar @Jogurt123 @hektor190 @BrajanuszCebula @wredny_hamis
@KrzysztofZimnoch @Kielek96 @typzoszczednosciami96 @za017
1 akapit na zachętę a 2 na reklamę
O taki wykop nic nie robiłem.
Komentarz usunięty przez autora