Wpis z mikrobloga

a polacy chcą dostęp do broni xD
to jest tak nienawistny naród że w pale się nie mieści...
jesteś z mniejszej inności? najlepiej zabić xD
gość dzisiaj do mnie strzelał z gazówki/hukowego...
#polskiedrogi #samochody #rower
mati1990 - a polacy chcą dostęp do broni xD
to jest tak nienawistny naród że w pale s...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 21
@mati1990: nic na tym nagraniu nie widać by ktoś do ciebie strzelał nawet gość lewym pasem cię wyprzedzał więc spory odstęp był. Bardziej nanawistm narodem jest Rosja jak sobie pomyślę, że Ukraińcy nic im nie zrobili a czują chorą nienawiść. To samo do UE nic im nie zrobiło ale czują nienawiść
  • Odpowiedz
@mati1990: CO DO K---Y, straciłem poł minuty na ogladanie jak chłop pedałuje XD

gość dzisiaj do mnie strzelał z gazówki/hukowego...

ty sie moze do choroszczy umow? xD
  • Odpowiedz
@mati1990: w Polsce jest bardzo łatwy i powszechny dostęp do broni. A te "strzały" to równie dobrze może być ASG jak i przerzutki w rowerze jak i najechanie na jakieś patyki na drodze xD
  • Odpowiedz
@mati1990:
Trzeba było na 112 zadzwonić, nie ważne czy gazówka, hukowy, ASG - strzelasz w kierunku ludzi to powinny się tobą zająć służby.
  • Odpowiedz
@Jest-nas-2-miliony: typowy pedalarz z kamerko xD juz tu był co najmniej jeden taki, co na siłę pokazywał po czyjej stronie są przepisy.

sie tu spruł, że auto wyjechało przed autobus, od suk ją wyzywa i modli się o sprawne hamulce, mimo że osobówka też zaraz hamuje przed autobusem, więc i tak by musiał hamować xD

choroszcz i to na sygnale.
hpiotrekh - @Jest-nas-2-miliony: typowy pedalarz z kamerko xD juz tu był co najmniej ...
  • Odpowiedz