Aktywne Wpisy

lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz

źródło: temp_file3685433317261301144
PobierzRozwiązania technologiczne niestety nie były zbyt nowoczesne, ale nie ma się czemu dziwić. Wszak byliśmy wtedy pod ruskim butem.
#pdk
swoją drogą miałem w rodzinie caro plusa, jak ten szrot miał 10 lat to deska rozdzielcza praktycznie się rozlatywała w rękach, w żadnym innym zagranicznym samochodzie czegoś takiego nie widziałem xD
Komentarz usunięty przez autora
źródło: fso-atu-lider-1
PobierzTo mogło być Audi A7 tamtych czasów, eh..
Uwaga bo padniecie na glebe, złapcie się czegoś stabilnego.
Projekt budy Poloneza stworzył Giorgetto Giugiaro.
Typ który zaprojektował Lancie Delta Integrale !
Delta Integrale dominowała w Rajdowych Mistrzostwach Świata odnosząc 44 zwycięstwa w latach 1987-1991, zdobywając 6 tytułów mistrzowskich konstruktorów i 4 tytuły mistrzowskie kierowców.
Giorgetto Giugiaro zaprojektował też: Volkswagena Golfa, Lotusa Esprit, Audi 80, BMW M1, czy Maserati
źródło: OGU0NTguYCY0UjhnSA5tMncKbHsGFmIhPFwrewYHOy42XCt7UhEsI2RSfTZSTXwmZVZ6MFBAfX8wBHtsSR8_IHdN
Pobierz