Wpis z mikrobloga

Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.

Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.

Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam jednak nadzieję, że tym razem nie będę odliczał dni do powrotu po tygodniu xD Chcę na spokojnie pożyć, pozwiedzać, poznać ludzi i kulturę, trochę wyjść ze swojej strefy komfortu i zobaczyć, jak wygląda życie po drugiej stronie świata.

Im bliżej wyjazdu, tym bardziej mieszają się ekscytacja i stres, ale chyba właśnie o takie doświadczenia chodzi.

Zachęcam do obserwacji tagu #sernikpodrozuje

#podroze #tajlandia #bangkok
lubie-sernik - Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszy...

źródło: 1000055027

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@chlodna_kalkulacja: To nie tak, że Cypr mi nie przypadł do gustu — bardziej chodzi o formę wyjazdu. Byłem tam praktycznie na All Inclusive, więc mimo że trochę pozwiedzałem, to jednak większość czasu spędziłem w hotelu. Po kilku dniach człowiek zaczyna mieć wrażenie, że każdy dzień wygląda tak samo xD
  • Odpowiedz
@lubie-sernik: będziesz się zajebiście bawił w Tajlandii; protip - w Badoo możesz ustawić sobie lokalizację na Tajlandię w darmowym profilu i porobić kontakty jeszcze zanim wylądujesz :)
  • Odpowiedz
@lubie-sernik: ogarnij szczepionki, unikaj scamów i podróżuj sobie tramwajem wodnym dla localsów, a nie turystów. Blisko Bangkoku jest sporo atrakcji, między innymi Most na rzece Kwai, a sam Bangkok jest ogromny i bardzo fajny. Nie przesadzaj ze świątyniami, bo po jakimś czasie się nudzą. Pzdro
  • Odpowiedz