Aktywne Wpisy
pieknylowca +125
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem

źródło: 1000004115
Pobierz
woskrosenie +154
źródło: temp_file3685433317261301144
Pobierz@Lardor: poustawiaj sobie we łbie klocki, bo albo dyskutujesz o szkicach i wyglądzie, albo o technikaliach, bo mieszasz oba zbiory.
@Lardor: fachowiec z ciebie widzę.
Bredzisz i znowu radośnie i bez sensu mieszasz dwa zbiory.
Caro bazuje w zasadzie na konstrukcjach z lat 70 (na płycie Fiata 125p), a Lanos to zupełnie nowy projekt z rozwiązaniami konstrukcyjnymi Astry i Kadeta.
I jedyne co Caro miał wspólnego z Lanosem, to to, że obie fury były projektowane we Włoszech przez to samo stududio i
Komentarz usunięty przez moderatora
@klucz_nastawny: co nie zmienia faktu, że Caro Plus niewiele się różni od szkiców, które też były gówniane. O to mi głównie chodziło.
@Lardor: typowy miałki rozumek, jak fakty się nie zgadzają, to jedziemy ad personam.
I co z tego, że miałeś takie wrażenie?
Wklejasz nonsensowne memy, które nijak mają się do rzeczywistości, bo i szkice i realne auto były mocno zacofane zwłaszcza do samochodów zachodnich, ale akurat tu poldek nie odbiega mocno od szkiców.
I o tym jest dyskusja, a nie że twoja szlachecka
Dokładnie. Tylko Lanos przy okazji się nie psuł :)
Ale zrozumienie tego faktu psuje już śmieszność mema i twój rozumek nie może tego przyjąć do wiadomości.