Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Utraciłem swoją godność i rozum.
Różowa co chwila mnie gnoi, mówi że nie jestem prawdziwym facetem, że wszystko robię nie tak, że wszystko ją we mnie drażni i irytuje. Podczas gdy za dwa dni euforia sielanka..
Tydzień temu nawet zagroziła że zerwie zaręczyny, miała zdjety pierścionek i tak mówiła. Przekonałem ją żeby tego nie robiła, postawiła ultimatum że muszę robić to i to, bo jak nie to rzuci.
Mija tydzień, sielanka euforia, nie wyobraża sobie życia beze mnie.
Z jednej strony bym wysiadł z tego rollercoastera, ale z drugiej wiem że oprócz tych faz jest dobrą osoba dla innych i lojalna. A u mnie lvl30 na karku marzy mi się rodzinka i wiem że nikogo po niej nie znajdę, patrząc na rynek.

#zwiazki #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 282
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TypowyDaltonista @mirko_anonim jedyne co ich czeka to rozwód w bliżej nieokreślonej perspektywie albo katorga i coraz większe podporządkowywanie się partnerce. Za kilka lat, jak będziecie mieli małe dziecko, zaczniesz się stawiać, rzuci Ci papiery rozwodowe, a Ty przyjmiesz to z wielką ulgą.
  • Odpowiedz
@Misiopysioo przecież wiem, nawet jak przeżyje dłużej z nią to skończy jak facet, który w restauracji podbija do kelnerki i mówi “pani mi naleje szybką setkę czystej zanim żona nie przyszła”, bo na trzeźwo z nią nie wytrzymuje, a jak ona zobaczy to będzie musiał wysłuchiwać. Wiem że będąc w toksycznym związku ciężko to zobaczyć od środka, sam byłem w tym miejscu, ale nie byłem zaręczony i po 2 latach uciekłem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: imo to nie jest żadna borderka tylko typowa zfrustrowana baba w zwiazku z beciakiem jakich w polsce multum.

tutaj zachodzi typowy schemat: p0lka wyżywa się na beciaku -> beciak się boi i nie stawia jej oporu -> beciak coraz bardziej traci jej szacunek -> hipergamia bije na alarm że związała się z frajerem -> frustracja i obrzydzenie w p0lce rośnie -> p0lka wyżywa się na beciaku -> itd.

w
  • Odpowiedz
@QHiN ja proponuję miesiąc przerwy gdzie ją w tym czasie obróci 10 typa a Opowi wpadnie 6 par na tinderze, odpiszą dwie z czego jedna jednym słowem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Tak jak zwykle nie jestem fanem zbyt szybkiego "rzuc te karyne", ale tu faktycznie jest pozamiatane. I lepiej zrob to sam, bo przynajmniej z perspektywy czasu spojrzysz na siebie z szacunkiem, a jak ona Cie rzuci, to jeszcze zostanie rana odrzucenia.
  • Odpowiedz
  • 56
@mirko_anonim: Uciekaj!!! Naprawdę nie warto, sam przez to przeszedłem, nabawiłem się tylko choróbska i straciłem ponad 10 najsprawniejszych (~30 ~ 40) lat życia.
Jeśli teraz ma takie jazdy, to będzie tylko gorzej, a już przy dzieciach to masakra, znam z autopsji, NIE WARTO.
  • Odpowiedz