Aktywne Wpisy

Ana77 +39
Boże, nienawidzę siebie. Nienawidzę, że zmarnowałam młodość i nigdy niczego nie doświadczyłam.
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w

Moseva +25
Musiałam usunąć wpis, żeby nikt na darmo nie zaplusowal, bo już się miejsca skończyły (╯︵╰,)
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
źródło: IMG_7625
Pobierz

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

Dostajecie w spadku 1mln pln, jak go inwestujecie?
@sforce: A co ja, emeryt?
@sforce: Akurat bym kupił za gotówkę więc ROE = ROI, i w moim przypadku byłoby to około 5% z samego najmu. Do tego trzeba doliczyć nieznany (ale jednak zakładam że bliski inflacji) wzrost wartości w długim horyzoncie. Poznań.
Mieszkanie samo w sobie nie jest lepsza inwestycją niż giełda, ale lewar 1:5 tu może zrobić robotę i finalnie dac lepszy zwrot jeśli jesteś finansowo na niego przygotowany jakby coś poszło niezgodnie z planem
@sforce: To dobrze, że w końcu je odzyskasz! Gratuluję!
@sforce Zależy jaka masz sytuację i cele. Teoretycznie milion to wcale nie jest dużo, bo jeśli nie masz gdzie mieszkać, to milion może nie wystarczyć Ci nawet na miejsce do życia.
Jeśli natomiast masz już nieruchomość to ja bym kontynuował swoją strategię czyli obligacje i giełda
@slgdfhsdhjfbs: jak masz taki hajs i możesz kupić bez kredyty to możesz z bankiem negocjować tańszy kredyt