Aktywne Wpisy

S_T_A_L_K_E_R_ +496

Ksiega_dusz +127
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz

#mbank #banki #bankowosc
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Sam bank zwraca uwage na takie oszustwa, tam szukaj informacji nie na wykopie.
Ja bym pewnie sie rozłaczyl albo trolował 😀
Pracownik mBanku: przy każdej rozmowie wyśle Ci powiadomienie w aplikacji mobilnej którym potwierdzisz swoją tożsamość – tutaj piszemy więcej o tym rozwiązaniu. Nie kontynuuj rozmowy, dopóki nie otrzymasz potwierdzenia danych pracownika banku w swojej aplikacji
@stepienz13posterunku: powiedziec mu zeby potwierdzic tozsamosc przez aplikacje mobilna
@merho: po czym ten sam bank potrafi wydzwaniać do ludzi. Marketoidy się nie nauczą.
@zetisdead: Oczywiście, Jak ktoś się zgłasza na ochotnika (akceptując opcjonalne zgody marketingowe) to dlaczego mają nie wydzwaniać?
Wystarczy wycofać zgody marketingowe i nie dzwonią.
Ktoś już zwrócił uwagę, że z mBanku wysyłają powiadomienia PUSH jak masz apke i tam potwierdzasz rozmowę z konsultantem który do Ciebie dzwoni (imię, nazwisko i adres jego placówki)