Wpis z mikrobloga

1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta na Twój pas.
7. Umierasz Ty razem ze swoim dzieckiem oraz 'zamulaczka' mimo że żadne z was nie popełniło jakiegokolwiek błędu.

Rezultat operacji "czerwona Honda szybsza niż wygląda":
3 trupy

https://www.ratownictwo.opole.pl/2025/02/smiertelny-wypadek-na-dk88-strzelce-opolskie-sieroniowice-nie-zyja-trzy-osoby-w-tym-dziecko/

#polska #wydarzenia #polskiedrogi #wypadek #polscykierowcy #majtczak nr 2
Nutaharion - 1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2...

źródło: 45-1

Pobierz
  • 441
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nutaharion: o, trzeci komentarz i już przyszedł Cw*lmod tłumaczyć, że to wina miernot drogowych. Tylko nie wiem czy to nie przypadkiem ten sam pajac co się nie r----------ł sam kiedyś. Tylko niestety sam za bardzo nie ucierpiał... Znaczy mózg na pewno ucierpiał, dlatego takie wysrywy na wykopie wypisuje.

Niesamowita tragedia, a ten zawsze te same kocopoły pisze. Ten portal to rak, że go jeszcze nie zbanowali.
  • Odpowiedz
@xfin: Ja po prostu mam rację, a tobie się wydaje, że coś osiągnąłeś w tym bełkocie. Nie bez powodu zapytałem się polszczyznę, bo zdanie, które ułożyłeś nie ma sensu. Pewnie tego nie zrozumiesz i trzeba się z tym pogodzić xD

Gratuluję bycia przegrywem, który nie reprezentuje sobą niczego i tylko potrafi pyskować do innych ( )
  • Odpowiedz
Nie bez powodu zapytałem się polszczyznę, bo zdanie, które ułożyłeś nie ma sensu

@cwlmod: I ty masz coś do powiedzenia w kwestii polszczyzny? XDDD
  • Odpowiedz
ludzie z kompleksami tacy jak @cwlmod tak mają, muszą błysnąć wszedzie tam gdzie ich juz każdy ma dość. Oczywiście 1000 osob sie myli, ale @cwlmod ma zawsze racje. Naczelny dzban tego portalu

@PodniebnyMurzyn: Kiedyś był śmieszniejszą małpą, bo nawet jak Cię dodał na czarną listę to i tak sprawdzał co odpisujesz xD
Teraz w ogóle nie odpowiada zczarnolistowanym, w tym mi :) Zapytaj go jak tam tatuś miernota
  • Odpowiedz
Najwięcej wypadków powodują miernoty drogowe i to jest jeden z wielu taki przykładów.

@cwlmod: Kto Twoim zdaniem w tym wypadku jest miernotą drogową?
  • Odpowiedz
@cwlmod: Szlachcicu, jak chcesz jeździć pan bez miernot to nwm kup ziemie, zbuduj sobie droge i se jezdz, albo chociaz na tor.
Publiczne drogi sa publiczne - i trzeba sie liczyc z tym, ze nie kazdy ma super refleks, nie każdy ma super auto - i trzeba się dostosować, a nie być socjopatą…
Na siłowni też musisz się dowartościowywać nazywając kogoś kto robi za dlugie serie na maszynie miernotą ?
  • Odpowiedz
@Italianska_niemowa: Ale ja ogarniam waszą jazdę. Prostuję was tylko tutaj na wykopie, bo skoro macie czelność atakować lepszych kierowców to liczcie się że ktoś was też uszczypnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Krupier: prawo nie zawsze jest sensowne, a w Polsce w tej kwestii nie jest. Co nie znaczy, że jest totalnie złe, ma po prostu błędy.

Ależ owszem, jest i kilku wykopków, co jeździ lepiej ode mnie (tak mi się przynajmniej wydaje), podało na to kilka przykładów. Np. szybka jazda do szpitala, nagle sytuacje. Albo efekt kostki domina.

Ludzi nie stosujących się do "słowa klucz" zaliczam do grona złych. Tych co
  • Odpowiedz
wytykam ci braki wiedzy w języku polskim xD

skoro mnie zaatakowałeś

Gratuluję bycia przegrywem, który nie reprezentuje sobą niczego i tylko potrafi pyskować do innych

@cwlmod: nadal czekam, aż mi pokażesz te obrażania, pyskówki albo błędy, które rzekomo popełniłem. Ale po dyskusji z Tobą widzę, że potrafisz tylko zmieniać temat, więc zamierzam po tym poście kończyć dyskusję. Szkoda mojego czasu na zabawę z czyimś
  • Odpowiedz