Aktywne Wpisy
czarrny +5
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +128
źródło: 20251130_113723
Pobierz

2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta na Twój pas.
7. Umierasz Ty razem ze swoim dzieckiem oraz 'zamulaczka' mimo że żadne z was nie popełniło jakiegokolwiek błędu.
Rezultat operacji "czerwona Honda szybsza niż wygląda":
3 trupy
https://www.ratownictwo.opole.pl/2025/02/smiertelny-wypadek-na-dk88-strzelce-opolskie-sieroniowice-nie-zyja-trzy-osoby-w-tym-dziecko/
#polska #wydarzenia #polskiedrogi #wypadek #polscykierowcy #majtczak nr 2
źródło: 45-1
Pobierz@cwlmod: to jak nie wiesz, co to oznacza, to po co tego określenia używasz?
Zwykła deklinacja rzeczowników i przymiotników na poziomie szkoły podstawowej: od "twojego pokroju" do "twój pokrój", "mój pokrój", "jego pokrój" itp.
Ale widzę, że mi jednak nie pokażesz tego fragmentu, gdzie Cię rzekomo
źródło: image
Pobierz@aaa-zet: Trzy kule w łeb dla pewności. Zabił z premedytacją.
Ja dzisiaj wyprzedziłem takiego gościa co jechał za wolno. Nie zrobiłbym tego, gdybym nie miał przestrzeni wolnej na >100 metrów, by mieć 100% możliwość przejazdu. Nie wbijam się na chama między tiry i samochody, jak jest trochę niebezpiecznie. W drodze poza miastem / obszarem zabudowanym, zawsze jeźdżę trochę szybciej, bo wszyscy jeżdżą trochę szybciej (policja też), bo
@Nutaharion:
Czy bezpiecznie, chyba jednak uderzył w Seata?
No i w sumie nie wiem co ma do tego ciągłe wypominanie marki auta? Wszystkie marki wyprzedzają, no może poza Fiatem XD
Komentarz usunięty przez autora
@xfin: Ja po prostu nie będę kopał się z koniem i wytykam ci braki wiedzy w języku polskim xD
Odnosiłem się do całości tego co piszesz, a skoro mnie zaatakowałeś bez odniesienia się do tematu dyskusji to jesteś taki sam jak reszta typowych hejterków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@markus666: Najpierw ty zginąłbyś ze sto razy zanim mi się coś stanie xD
@FuriousViking: Hehe nie ze mną te numery prymitywie. Wracaj do swoich kolegów na magazyn pojedynkować się na epitety xD
@cwlmod: ciekawe zatem dlaczego na banalną i poprawną deklinację reagujesz jakbyś to pierwszy raz na oczy widział? ( ͡º ͜ʖ͡º)
To chyba kolejny raz ten przypadek kiedy wydaje Ci się, że masz rację...
I masz rację! Wydaje Ci się ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@MajorKusiol: Miernoty drogowe tego nie zrozumieją. Dla normalnych kierowców limity są właśnie prędkością sugerowaną, którą się trochę przekracza.
@cwlmod: No a jak tam tatuś miernota? Mówisz do niego per tato czy miernoto drogowa, Karolku?
@Masuj: najlepsze jest to, że te głąby piszą takie rzeczy całkowicie na poważnie. Nie wiem co za procesy myślowe muszą tam zachodzić w tej pustej kopule żeby dojść do takich wniosków, ale jedno wiem na pewno - jeździć to tacy ludzie nie potrafią.
źródło: c365bd69f28b5d3b11fd71b30dc0f0b714ce87cde5ee0bce025a002d84afd207
PobierzMoja teoria jest taka, że przez to że gość najechał babce na tył nikt nie hamował co sprawiło, ze wypadek był z pełnym impetem. Ciekawią mnie obecnie statystyki przeżywalności. Słyszałem że Volvo chciało, żeby nikt nie
Wyprzedzanie na trzeciego, siedzenie na zderzaku etc to norma jak jedziesz tam przepisowo.
Spoko. A ja jeżdżę wolniej niż limit. I nie to, że nie uważam, że robię coś złego co po prostu nie