Wpis z mikrobloga

1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta na Twój pas.
7. Umierasz Ty razem ze swoim dzieckiem oraz 'zamulaczka' mimo że żadne z was nie popełniło jakiegokolwiek błędu.

Rezultat operacji "czerwona Honda szybsza niż wygląda":
3 trupy

https://www.ratownictwo.opole.pl/2025/02/smiertelny-wypadek-na-dk88-strzelce-opolskie-sieroniowice-nie-zyja-trzy-osoby-w-tym-dziecko/

#polska #wydarzenia #polskiedrogi #wypadek #polscykierowcy #majtczak nr 2
Nutaharion - 1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2...

źródło: 45-1

Pobierz
  • 441
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nutaharion: I w czym jest problem? A jak ktoś zasłabnie i wyjedzie na czołówkę albo zajedzie ci drogę przy wjeżdżaniu z podporządkowanej to wiele zmienia?

Tylko nie mów że winna była prędkość bo pełne ze śmiechu ;)

Najwięcej wypadków powodują miernoty drogowe i to jest jeden z wielu taki przykładów. Tagujesz majtczaka a nie ma ten wypadek żadne związku
  • Odpowiedz
@matt-pitt: Robię tak bo mam rację, proste( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jakbym nie miał to byś się do tego odniosł, a nie kwiczał że znowu wytykam błędu u innych
  • Odpowiedz
Zawsze jak jest temat o wypadkach to się zjawiasz ty z tym swoim p----------m. Jakiś kompleks leczysz, czy co?

@matt-pitt: Chyba tak. Kiedyś kochany @cwlmod się tu na wykopie przyznał, że swojego ojca uważa za miernotę drogową więc to jest jakieś leczenie kompleksów.

Najwięcej wypadków powodują miernoty drogowe i to jest jeden z wielu taki przykładów

@cwlmod: No to możesz sobie przybić piątkę z hondziarzem, obaj jesteście
  • Odpowiedz
  • 167
A jak ktoś zasłabnie i wyjedzie na czołówkę albo zajedzie ci drogę przy wjeżdżaniu z podporządkowanej to wiele zmienia?

@cwlmod: dokładnie tak. Zgadzam się z tobą. Dlatego od jutra będę jeździł z kałachem i strzelał do innych aut, bo przecież raz na jakiś czas zdarzy się jakiś gruzin co tak robi, wiec dla tego co ginie to bez różnicy czy zabiłem go ja, czy ten gruzin.
Nie namawiam innych do
  • Odpowiedz
@Rujtan: Spokojnie kozaczku, twój intelekt już pokazałeś i nie imponujesz mi. Piszesz jakieś kocopoły o celowym wymuszeniu mimo, że w żadnym momencie nie było o tym mowy. Na pewno tobie się wydaje, że nieprawidłowe wykonanie wyprzedzania to było celowe, bo to typowe dla takich nieogarów jak ty.

Napisałem prosty wpis, ale widocznie nie dałeś rady go zrozumieć, albo masz tak zalane żółcią oczy, że nic co nie wchodzi w tezę
  • Odpowiedz
@cwlmod: popełnił błąd i zginęły 3 osoby xdxd nie będę pisał co o tobie myślę, bo znowu zgłosisz pokazując swój dystans, zresztą jest typowym edgyboyem, który musi się dowartościować w internecie
  • Odpowiedz