Aktywne Wpisy

Kingside +291
Pani z przedszkola udostępniła rodzicom galerie zdjęć z sesji w przedszkolu, zdjęcia ze znakami wodnymi. Jedna odbitka cyfrowa 45 zł xd mamy sobie wybrać zapłacić i wtedy dostajemy odbitkę na maila. Pani nie wzięła pod uwagę że są świetne narzędzie #ai do usuwania znaków wodnych i teraz jestem parę złotych do przodu. Żyć trzeba umić mówię wam

MistrzPatelnii +32
#assassinscreed #gry to ja dziś po pracy, choć już 1h pograłem xdd nie wytrzymałem presji :d

źródło: 1000007773
Pobierz
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta na Twój pas.
7. Umierasz Ty razem ze swoim dzieckiem oraz 'zamulaczka' mimo że żadne z was nie popełniło jakiegokolwiek błędu.
Rezultat operacji "czerwona Honda szybsza niż wygląda":
3 trupy
https://www.ratownictwo.opole.pl/2025/02/smiertelny-wypadek-na-dk88-strzelce-opolskie-sieroniowice-nie-zyja-trzy-osoby-w-tym-dziecko/
#polska #wydarzenia #polskiedrogi #wypadek #polscykierowcy #majtczak nr 2
źródło: 45-1
Pobierz@Nutaharion:
źródło: 220px-PIT_TVI_aniGIF_byCramYourSpam_PublicDomain_2024
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Tylko nie mów że winna była prędkość bo pełne ze śmiechu ;)
Najwięcej wypadków powodują miernoty drogowe i to jest jeden z wielu taki przykładów. Tagujesz majtczaka a nie ma ten wypadek żadne związku
źródło: 1000010678
PobierzNie lubisz jak ktoś ma rację prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakbym nie miał to byś się do tego odniosł, a nie kwiczał że znowu wytykam błędu u innych
@matt-pitt: Chyba tak. Kiedyś kochany @cwlmod się tu na wykopie przyznał, że swojego ojca uważa za miernotę drogową więc to jest jakieś leczenie kompleksów.
@cwlmod: No to możesz sobie przybić piątkę z hondziarzem, obaj jesteście
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@cwlmod: dokładnie tak. Zgadzam się z tobą. Dlatego od jutra będę jeździł z kałachem i strzelał do innych aut, bo przecież raz na jakiś czas zdarzy się jakiś gruzin co tak robi, wiec dla tego co ginie to bez różnicy czy zabiłem go ja, czy ten gruzin.
Nie namawiam innych do
@cwlmod: to coś ci nie wychodzi bo na razie ośmieszasz tylko siebie
Napisałem prosty wpis, ale widocznie nie dałeś rady go zrozumieć, albo masz tak zalane żółcią oczy, że nic co nie wchodzi w tezę
Kolejny prymityw xD