Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiΕ nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzajΔ
fotoradary albo odcinkowe pomiary prΔdkoΕci? MoΕΌe wystarczy jechaΔ zgodnie z przepisami? A najbardziej ΕmieszΔ
mnie komentarze typu "rzΔ
d Εupi kierowcΓ³w" - no to jak ktoΕ bΔdzie jechaΔ zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja siΔ nauczyΕem jeΕΊdziΔ zgodnie z przepisami w UK, gdzie kaΕΌde przekroczenie prΔdkoΕci i mandat, chociaΕΌby najniΕΌszy to kosmiczna zwyΕΌka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja siΔ nauczyΕem jeΕΊdziΔ zgodnie z przepisami w UK, gdzie kaΕΌde przekroczenie prΔdkoΕci i mandat, chociaΕΌby najniΕΌszy to kosmiczna zwyΕΌka przy kolejnym ubezpieczeniu

PorΓ³wnanie rat kredytu na 30 lat na 500k w Polsce (u gΓ³ry) i w Niemcach #nieruchomosci #banki
ΕΊrΓ³dΕo: 1000005351
Pobierz

#programowanie #programista15k #programista25k #naukaprogramowania #informatyka #devopsiarz #frontend #backend #uxdesign #uidesign #datascience #python #java #javascript #php #jquery #cplusplus #csharp #sql #kotlin #ruby #embedded #css #typescript #kotlin #gamedev #github #machinelearning #testowanieoprogramowania #scrum #humorobrazkowy #heheszki
ΕΊrΓ³dΕo: CZEKAM
Pobierz