Aktywne Wpisy
Polina2137 +16
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

VeryApe +171
Wystawiłem komputer za kilka stówek i ilość januszy jest masakryczna. Jeden chory i chce żebym mu przywiózł, jeden oferuje 30% ceny a ten se screenu chce żebym jechał na wiochę zeby się spotkać w połowie drogi xD #januszebiznesu #olx #heheszki
źródło: temp_file4339395862635352654
Pobierz

źródło: 9hs752
PobierzTo mem z 2003 roku?
Jeśli WY mieszkacie w slumsach to gdzie mieszka większość społeczeństwa?
Ja p------e, zarabiacie po 15-20K i wielce poszkodowani.
Prawnicy, lekarze, managerowie, glazurnicy, operatorzy koparek, rolnicy mieszkają w willach albo chociaż w 200 m domach z podwórkiem pod
źródło: google-recreational-vehicles-1
Pobierz@ipkis123: ta odklejka jest wybitnie zabawna. Biedni programisci 15k na b2b, chlip chlip, 90% społeczenstwa by z------o za taką pensje xD
@olek12216: no xD. Lekarz zawodowo zajmuje sie ratowaniem życia, a typowy programista co, klepie jakąs aplikacje do zamawiania żarcia albo sklep internetowy xD
Co najwyżej trochę lepiej od programistów
XDDDD
@ipkis123: tyle to zarabiają juniorzy zdaje się
Programiści to najlepsi simpiarze.
@ipkis123: musisz zaktualizować dane, coraz więcej już zarabia nic, a co najlepsze z wielkiego expa 20 lat spędzonych w kodzie zostaje tyle, że idziesz do pracy na magazyn :) :) :)
prawo to g*wno i dopóki nie masz własnej kancy/nie specjalizujesz się w niszy i nie pracujesz dla korpo kancy w WWA to na b2b zarabiasz mniej niż 10k w 80% xD. Za 9 lat nauki, a osiłek po AWF zrobił bootcamp w covidzie i pizga za 15-20k XDDDDDDDDDDDD
źródło: 06bb03adaadb276db42e4339d5c50f7e8569305ea88001868c69e2de1935c194
Pobierz