Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jest taka oto sytuacja:
Poznałem pewną kobietę, 36 lat. Ma dwie córki, które zaraz opuszczą gniazdo. Każda córka po innym ojcu i moje pytanie brzmi: Czy warto angażować się w taki związek? Znamy się już bardzo długo i mocno zaiskrzyło między nami to uczucie, ale gdzieś czytałem, że samotna matka z dziećmi każde po innym ojcu to może być ryzyko. Mówiła mi, że pierwsze dziecko to była wpadka w wieku 17 lat, więc jest raczej ze mną szczera, bo nie ukrywa tego i tego, że miała już wielu chłopaków, ale z żadnym nie wyszło, ciężko poznać kogoś wartościowego. Nie wiem co robić, bo jest wyjątkowa i inna niż wszystkie, ale właśnie sporo osób mi odradza właśnie przez to, co napisałem wyżej. Kocham ją, ale mam obawy. Co o tym myślicie?
#zwiazki #milosc #redpill #blackpill #podrywajzwykopem #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: Na pewno jest wyjątkowa i inna niż wszystkie.
· Zaakceptował: mkarweta

• 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Po pierwsze, to wygląda na ryzykowną relację - każde dziecko z innego ojca to duży red flag.

Według mnie, powinieneś usiąść i na chłodno ocenić sytuację. Zwróć uwagę na tych parę rzeczy:
- nieścisłości w jej historii
- jej nastawienie względem przeszłych partnerów (m.in. zwalanie na nich całej winy, podczas kiedy ona jest biedna)
- niektóre kobiety mają vibe takiej cwaniary, co to zawsze spada na cztery łapy - jeśli jest tego
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

miała już wielu chłopaków, ale z żadnym nie wyszło, ciężko poznać kogoś wartościowego. Nie wiem co robić, bo jest wyjątkowa i inna niż wszystkie

XDD jeśli to nie bait to samo to mówi za siebie. Gdyby była wyjątkowa to nie miałaby już wielu chłopaków. Tak więc albo p------a, albo ewentualnie celowała kilka poziomów wyżej niż ona sama i została samotną matką. Znam takie przypadki. One się nigdy nie nauczą
  • Odpowiedz
@PolsartNews

@mirko_anonim:

XDD jeśli to nie bait to samo to mówi za siebie. Gdyby była wyjątkowa to nie miałaby już wielu chłopaków. Tak więc albo p------a, albo ewentualnie celowała kilka poziomów wyżej niż ona sama i została samotną matką. Znam takie przypadki. One się nigdy nie nauczą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ogólnie ludzie którzy nie potrafią sobie poukładać życia tylko się motaja ciągle wzbudzają we
  • Odpowiedz
@Basiura89: @czescmampytanie a jak ma spotkać 36 latkę bez dzieci? I tak byście się dowali do takiej, że się wyskakała a teraz chcę beciaka by zdążyć na ostatnie dziecko czy coś. Czyli chłop ma zostać sam bo wszystkie przerzucane? W zakonie ten wykopek ma szukać 36 letniej dziewicy?
  • Odpowiedz