Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jest taka oto sytuacja:
Poznałem pewną kobietę, 36 lat. Ma dwie córki, które zaraz opuszczą gniazdo. Każda córka po innym ojcu i moje pytanie brzmi: Czy warto angażować się w taki związek? Znamy się już bardzo długo i mocno zaiskrzyło między nami to uczucie, ale gdzieś czytałem, że samotna matka z dziećmi każde po innym ojcu to może być ryzyko. Mówiła mi, że pierwsze dziecko to była wpadka w wieku 17 lat, więc jest raczej ze mną szczera, bo nie ukrywa tego i tego, że miała już wielu chłopaków, ale z żadnym nie wyszło, ciężko poznać kogoś wartościowego. Nie wiem co robić, bo jest wyjątkowa i inna niż wszystkie, ale właśnie sporo osób mi odradza właśnie przez to, co napisałem wyżej. Kocham ją, ale mam obawy. Co o tym myślicie?
#zwiazki #milosc #redpill #blackpill #podrywajzwykopem #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: Na pewno jest wyjątkowa i inna niż wszystkie.
· Zaakceptował: mkarweta

• 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Obczaj czy dobrze gotuje i próbuj, by córki łomotać za plecami starej
Stara nich gotuje i karmi a młode docieraj na zmianę, ale rób tak, zeby i jedna i druga myslała, ze jesteś tylko dla niej
Wyzerka, dymanko, dach nad głową, sprawdź czy stara ma jakieś oszczędności, pewnie poprzedni ojcowie alimenty płacili, jakieś 500+, 800+ dostawała jak dziewczyny były jeszcze nieletnie, może coś odłożyła
Staraj się utrzymać jak najdłuzej, dopuki się nie
  • Odpowiedz