Aktywne Wpisy
-Propublicobono +88
ziel_9 +4
Czy też macie tak, że trochę ciężko Wam znaleźć do rozmowy/ relacji (nie mówię tylko o związku, ale też jakiś znajomościach czysto koleżeńskich) ludzi, którzy mieliby jakąkolwiek osobowość? Bo odnoszę wrażenie, że zarówno kobiety i jak faceci są teraz "lubię to co wszyscy". Każdy na tinderze pisze, że lubi góry i rower, ale w górach ostatni raz to był na wycieczce szkolnej w gimnazjum. "Lubię oglądać filmy", a jak zapytasz jakie to

Słuchajcie, jest taka oto sytuacja:
Poznałem pewną kobietę, 36 lat. Ma dwie córki, które zaraz opuszczą gniazdo. Każda córka po innym ojcu i moje pytanie brzmi: Czy warto angażować się w taki związek? Znamy się już bardzo długo i mocno zaiskrzyło między nami to uczucie, ale gdzieś czytałem, że samotna matka z dziećmi każde po innym ojcu to może być ryzyko. Mówiła mi, że pierwsze dziecko to była wpadka w wieku 17 lat, więc jest raczej ze mną szczera, bo nie ukrywa tego i tego, że miała już wielu chłopaków, ale z żadnym nie wyszło, ciężko poznać kogoś wartościowego. Nie wiem co robić, bo jest wyjątkowa i inna niż wszystkie, ale właśnie sporo osób mi odradza właśnie przez to, co napisałem wyżej. Kocham ją, ale mam obawy. Co o tym myślicie?
#zwiazki #milosc #redpill #blackpill #podrywajzwykopem #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: Na pewno jest wyjątkowa i inna niż wszystkie.
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: XD XD XD
Stary chłop, a myśli jak nastolatek.
Naucz się - nigdy baby z bagażem
Stara nich gotuje i karmi a młode docieraj na zmianę, ale rób tak, zeby i jedna i druga myslała, ze jesteś tylko dla niej
Wyzerka, dymanko, dach nad głową, sprawdź czy stara ma jakieś oszczędności, pewnie poprzedni ojcowie alimenty płacili, jakieś 500+, 800+ dostawała jak dziewczyny były jeszcze nieletnie, może coś odłożyła
Staraj się utrzymać jak najdłuzej, dopuki się nie
Nawet się nie postarałeś, lepiej by tego baita ChatGPT napisał
Ja bym tez na przykład chciał
@N331: normalnie.