Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +221
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz
S_T_A_L_K_E_R_ +631

Generalnie jesteśmy wiernymi graczami, jak coś dobrze siądzie, więc szukamy też czegoś bardzo regrywalnego.
No i teraz pojawia się ból. Tonę w recenzjach. Tonę i nie mam pojęcia, co wybrać. Brass Lancashire podobno ma sporo interakcji negatywnych. Na skrzydłach - podobno dość losowe i w sumie wtórne. Wojna o pierścieńi Star Wars: Rebelia - za długa rozgrywka, sięgająca 3 godzin (gramy wieczorami).
Ktoś coś podpowie? Z góry dzięki.
Natomiast do tego co napisałeś dobrze pasują "Zamki Burgundii", ale musiałbyś poczytać recenzję jak to chodzi na dwie osoby, bo grałem zawsze w minum trójkę graczy.
Gra podobna klimatem do Terrafirmacji, ale oparta na mechanice rzutu kośćmi to "Roll for the Galaxy". Mam ją u siebie i czasem gram, ale podobnie jak
@LuckyDice Przyglądałem się Zamkom Burgundii i może rzeczywiście to będzie rozwiązanie. Poczytam jak to działa w 1v1. W kwestii Roll for the Galaxy to tutaj odrzuciłbym tę grę ze względu na losowość.
Wielkie dzięki za rekomendacje, poczytam recki i szukam dalej :)
Brass to w ogóle nie ma jako takich interakcji negatywnych. Zależy jak ktoś interpretuje negatywną interakcję, ale ta gra polega na budowaniu i jak ktoś zbuduje wcześniej to coś z tego może mieć, a nie ktoś inny. Budowanie kanałów czy torów to
Rozkłada się szybko, zasady są proste, nie zajmuje dużo miejsca.
Rzuć też okiem na Teotihuacan. Nie wiem, jak gra w 2 osoby, grałem tylko na 3-4.
Tu możesz wypróbować za darmo wersję online https://dominion.games/index.html
To niemal kopia Teraformacji z poruszaniem się po mapie, regrywalnym setupem i spójną szatą graficzną.
Po prostu rozstawienie jest szybkie, a gry nie są czasochłonne. Polecam