Wpis z mikrobloga

no ale czyja wina jak nie jej? nagle po urodzeniu TŻ zaczął imprezować? ona sie uspokoiła po porodzie, on chce dalej imprezować

wybrała czada, to teraz jest samotną matką

@kupuje_bulki_w_almie: @reseted @othe2137 ostatnio było na mirko oburzenie po fragmencie wypowiedzi żony Trynkiewicza. Słusznie zauważyłem, że podobne odczucia mam czytając tu wypociny na temat kobiet.
Jeżeli w komentarzach na poważnie wyraziliście swoje myśli na temat wypowiedzi ze screena to
NieBendePrasowac - >no ale czyja wina jak nie jej? nagle po urodzeniu TŻ zaczął impre...

źródło: d52b59424c9190f90280aead75748de649ec29fa49d98fd0fd34e29ca414a048

Pobierz
  • Odpowiedz
@elena-mary: ej ej, gdyby każdą kobietę, która się rozstałą z facetem zapytać czyja to była wina - to zawsze będzie, że faceta, ona to biedna i pokrzywdzona.
A przed rozstaniem ta sama biedna kobieta zatruwała życie facetowi bo ograniczyła jedog zycie do zarabiania pieniedzy, po pracy ma jeszcze zajac sie domem i zapewniac atrakcje w weekendy. A chlop nie dość, ze po pracy pada na ryj bo w nocy nie
  • Odpowiedz
to zawsze będzie, że faceta, ona to biedna i pokrzywdzona.

@anakhin: nie zawsze. Zresztą, nawet jak ostateczna wina jest faceta, kobieta mimo to może widziec swoje błędy.

A przed rozstaniem ta sama biedna kobieta zatruwała życie facetowi bo ograniczyła jedog zycie do zarabiania pieniedzy, po pracy ma jeszcze zajac sie domem i zapewniac atrakcje w weekendy. A chlop nie dość, ze po pracy pada na ryj bo w nocy nie spal bo
  • Odpowiedz
wybrała czada

@kupuje_bulki_w_almie: Przecież nie trzeba być czadem. Ogrom wykopków czy starszych czy młodszych ma to samo podejście, że nie chcą dzieci bo skończy im się wygodne życie. Rozrywki, podróże, jakiekolwiek zobowiązania. A potem pogardzają lub wyśmiewają realia życia ludzi którzy już założyli rodzinę.
  • Odpowiedz
@ka-lol a to tatuś chyba nie jest dorosły skoro nie ponosi odpowiedzialności za swoje zachowanie, czyli spłodzenie dziecka. Matka odpowiedzialność jak najbardziej ponosi bo dzieckiem sie zajmuje.
  • Odpowiedz
@kupuje_bulki_w_almie: To właśnie ja się mogę zapytać gdzie jest problem, bo hejtujesz typa z postu, a jednoczesnie nie widzisz różnicy w podobnym podejściu do życia przez wykopków xDDD Słabo się to wszystko czyta, tak samo jak paranoiczne antynatalistki. Jeden wielki smród strachu wzięcia na siebie jakiejkolwiek odpowiedzialności, przeciąganie Piotrusia Pana ile się da.
  • Odpowiedz