Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +118
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Znając wykop i tak powiecie, że pewnie jej wina XD
źródło: temp_file2623268591091583480
Pobierz@elena-mary: a mamy uwierzyć anonimowemu wpisowi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no ale czyja wina jak nie jej? nagle po urodzeniu TŻ zaczął imprezować? ona sie uspokoiła po porodzie, on chce dalej imprezować
wybrała czada, to teraz jest samotną matką
Jak zwykle tylko dziecka szkoda, ale winna jest ona, bo gość na pewno nie od dzisiaj imprezował całe noce jak kawaler, więc ma to co chciała.