Aktywne Wpisy

Umeraczyk +5
W ogóle baba z mieczem jest lepsza niż goła baba

Juliusz-Banioski +57
źródło: temp_file2290507185803430382
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file2290507185803430382
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Znając wykop i tak powiecie, że pewnie jej wina XD
źródło: temp_file2623268591091583480
Pobierz@muszyna_skarbzycia: nie wiem jak dla mnie to kobiety zawsze pisza w taki sposob w internecie zeby wzbudzic litość.
@GoodLikE: a uja tam. Dzieci mogą wykazywać takie zachowania z uwagi na traumę po odejściu ojca.
O matce może co jedynie świadczyć to że zrobiła sobie dziecko z nieodpowiedzialnym patusem.
S----------e sadów i wydawanych przez nich wyroków widać tez w powierzanie opieki nad dziećmi gdzie byle szlauf bez pracy i ze
Nie zawsze, a nawet jeśli to nie wiem czy akurat po środku. Przecież może dojść do sytuacji w której obie strony kłamią, wtedy prawda leży zupełnie gdzie indziej. Co do braku przyczyny - niedojrzałość, na którą wskazuje kobieta też może być przyczyną. Dziwne, że nie chcesz oceniać sytuacji, bo brakuje opinii ojca, a z drugiej oceniasz sytuację (a przynajmniej odniosłem
@elena-mary: No i piękny festiwal s----------a w komentarzach. XD Co można wyczytać:
Na początek to nie ma co wierzyć wpisowi babce z anonimu. Jak facet pisze z anonimu to jest 100% legit, mówię Ci mordo.
Jej "jędolenie" słusznie mu obrzydziło związek. Dziecko ma 3 lata, a tata wybrał imprezowe życie. Ciekawe o co było to "jędolenie", nie mam żadnego pomysłu.
@lewoprawo: z punktu widzenia kilkulatka, to jest on zalezny od zasobow ktorzy dostarczaja rodzice. stad ten strach, bo podswiadomie wie, ze w przypadku gdy utraci zrodla zasobow jest skazany na smierc. #antynatalizm
Z tego posta kompletnie nic nie wynika. Czemu ojciec odszedł, jak ich małżeństwo się rozpadło? Fajnie się pisze „nocne wojaże” i obwinia o wszytko męża - w końcu to nic nie kosztuje i można łatwo zrobić z siebie ofiarę.