Aktywne Wpisy

duzy_gracz +20
źródło: 1000008146
Pobierz
okoboji +123
specjalna jednostka i kilka strażaków wchodzą by ściągnąć hulajnogę, który jakiś Seba na zasadzie "potrzymaj mi p--o" wszedł na luzie
#krakow
#krakow
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-17 o 22.28.33
Pobierz

Znając wykop i tak powiecie, że pewnie jej wina XD
źródło: temp_file2623268591091583480
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@elena-mary: czemu z milionów facetów w kraju wybrała na ojca swego dziecka właśnie jego? Aaaa bo rozrywkowy i przebojowy... a że tacy słabo się nadają na ojców? No cóż, to nie jej wina przecież że jej się tacy podobają xD
@MistrzKowalski: można uwierzyć statystykom chociaż te akurat są ciężkie do zaakceptowania dla wykopków bo przecież były dwie historie w ostatnim roku że baba ograła chłopa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak poważnie to kwestia dogadania w związku. Do dziecka nie potrzeba dwóch osób. Jeśli jedna wychodzi na spotkanie z kolegami to druga bez problemu sobie poradzi z dzieckiem - wieczorem i rano. Oczywiście jeśli działa to tylko w jedną stronę to jest frustrujące. Ale można się dogadać - dziś ja wychodzę, jutro ty. Tak działają
Dodatkowo dziecko podczas usypiania pyta gdzie tatuś - czyli tatuś aktywnie się dzieckiem zajmował i je
Kobieta często myślą, że imprezowicze się ustatkuje a potem tak się kończy.
@elena-mary: Nie mogła go znieść, gdy był najgorszy, to nie zasługuje na niego gdy jest najlepszy ¯\(ツ)/¯
@PanMinister:
źródło: maxresdefault
Pobierz@elena-mary: myslala ze zlapie chlopa na dziecko, a tu PSIKUJ XD uczcie sie baby, ze to ze wrobicie faceta w dziecko nie zawsze konczy sie tym czym chcecie #logikarozowychpaskow inna sprawa ze typiara sama uzywa zwrotu "jędolenie" wiec nie mnie oceniac sytuacje jak znam ja tylko ze strony kobiety, no ale wiadomo kobieta w polsce jest zawsze niewinna.
1. Przedstawienie zachowania partnera bardzo lakonicznie i subiektywnie
2. Długi grajacy na emocjach wywód o tym jak dziecku jest smutno
3. Zero refleksji o przyczynach problemu w zwiazku i o swoich błędach, 100% mentalnosci ofiary zasłaniającej się biednym dzieckiem
@korni007: Jeśli wierzyć w ten wpis to pewnie 'jędolenie' polegało na przypominaniu o obowiązkach ojca czy męża i nie szlajaje sie po nocach jak trzeba się dzieckiem zająć.