Aktywne Wpisy

_e_l_o_ +14
Zarabiam miesięcznie ok. 220k - 270k netto w wieku 21 lat. Mam już wszystko czego potrzebuję - dobrze prosperująca firma, fajny samochód, dom. Nie wiem już za bardzo co dalej, jaki cel? Jedyne co mi przychodzi na myśl to dalszy rozwój firmy ale nie bardzo wiem co mam zrobić ze samym sobą. Praca to całe moje życie co niby jest dobre bo się dorobiłem ale z drugiej strony czuję, że czegoś mi

SonoUno +88
Jestem kobietą i w-------ą mnie kobiety, które myślą, że karmienie dziecka piersią w miejscach publicznych jest normalne. Serio, nie ogarniam tego paskudztwa. Od kiedy to niby jest dozwolone? W mojej rodzinie nikt nie pozwalał sobie na takie rzeczy, bo kobiety w mojej rodzinie szanują siebie, swoją intymność i innych ludzi. Nie wstydzą się siebie, mają ładne p----i, ale nie zmuszają innych do oglądania tego, co nie każdy ma ochotę widzieć.
Tak, karmienie piersią
Tak, karmienie piersią
źródło: IMG_8717
Pobierz

Znając wykop i tak powiecie, że pewnie jej wina XD
źródło: temp_file2623268591091583480
PobierzMój ma 4 lata i jak wyjeżdżam na 3 dni to on tęskni, prosi mamę żeby dzwonić a jak wrócę to przez kilka godzin nie odstępuje mnie na krok.
Płakać mi się chce jak myślę o jakimś maluchu, który ma poczucie ze tata go porzucił
oczywiscie ze wina faceta najwieksza od niej i na pierwszym miejscu, to jest oczywista oczywistość, co tu pisać
ale to ona sie żali, a nie gość sie chwali że ma wylane na dziecko, wtedy jakby facet był autorem posta to by dostał odpowiedź, że chyba go poje*ało
@Flypho: ale co ma wynikać? po ch.. ma pisać całą historię życia jak post jest tylko pytaniem co robić w sytuacji w której się znalazła? ona nie prosi o rady typu "dobrze ci tak bo z------ś" tylko pyta jak pomóc dziecku
@kupuje_bulki_w_almie: to po kiego chciał dziecko? jak nie chciał, to lepiej by było żeby zostawił je zaraz
@walciak: No nie jest, no i?
A co to w ogóle zmienia? Nic.
Jak już wspomniałem, dorosłość polega na tym że się bierze odpowiedzialność za siebie, a to mniej więcej oznacza że nie zwala się winy na innnych.
@gorzka: A skąd ja mam to wiedzieć?
Zapytaj matki, dlaczego takiego mężczyzna sobie wybrała.
@sebastian-rogalski: no kolejny... to czemu zostawił też dziecko? Mógł odejść tylko od niej a zajmować się dzieckiem
@Tioner: to jest 3 latek, chyba nie masz pojęcia że 3 latki widzą i słyszą co się dzieje? Co to znaczy ktoś mu powiedział? Myślisz, że dziecko nie zauważy, że nie ma ojca? SERIO?
@gorzka:
Pewnie dlatego, że jest współwinna rozpadu tego związku? ile ty masz lat, że dalej wierzysz, że związki się tak po prostu rozpadają jednostronnie? 10? Ta kobieta jest tak samo
@rtone: ale na c--j te refleksje skoro laska pyta co ma robic?
Bardziej obrazowo ci wyjaśnię, to może zrozumiesz. Piszesz na forum "co robić, zalałem laptopa kawą" a w odpwowidzi ktoś ci pisze
"Twoja wina, wykazales zero refleksji o przyczynach problemu i o swoich błędach" Czaisz? Powinieneś w poście z pytaniem o pomoc pokajać się i wytłumaczyć wszystkim bardzo
@spirityfree: Jak przygotujesz kasę na ortodontę (krzywy zgryz od smoczka), logopedę (wada wymowy od krzywego zgryzu), i chirurga (jeśli będziesz operowała niedorozwiniętą szczękę przez brak gryzienia w młodym wieku) albo psychiatrę (bo birdcell zostanie wykluczony społecznie, nie znajdzie dziewczyny i będzie się chciał o-----ć w wieku lat 23 xD)
Po lewej masz dziecko karmione butelką, a po prawej takie
źródło: breast-feeding-tmj-pain-1
PobierzNo tak zwalic winę na ofiarę , fajrant