Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W tamtym roku skończyłem 3 letni związek i 2 situationship trwające 1.5ms i 3 tygodnie. Do tego czasu sporo randek.

Oczywiście jak miałem nadzieję, że coś będzie z tych situationship, to ghosting.

Dobrze zarabiam, 27 lat i 7800 netto w powiatowym na Podlasiu, ale nie mam mieszkania. Mieszkam na razie z rodzicami i zbieram na mieszkanie, które niedługo będę kupował. O ile praca zarobki imponowały dziewczynom z którymi się spotykałem, tak jak widać to za mało.

Czy własne mieszkanie jakoś diametralnie sprawi, że będę miał więcej zainteresowania przy pierwszym spotkaniu?
#tinder #badoo #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim jeśli uważasz że jedyną Twoją zaletą jaką warto się pochwalić to zarobki to niestety możesz przyciągać kobiety którym tylko na tym zależy, a takie z reguły potrzebują byś miał mieszkanie, auto i działkę w Hiszpanii. Zastanów się lepiej jakie masz cechy charakteru które mogą byc dobre dla Twojej potencjalnej partnerki. Zastanów się też jak się komunikowałeś w tych związkach z kobietami (czy się dużo kłóciliście, czy się musiałeś/albo z góry
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: rzede wszystkim absolutnie pod żadnym pozorem nie słuchaj porad kobiet, jak budować relacje, bo one z jednej strony piszą mądre rzeczy o książkach, a z drugiej wciąż bazują na atawistycznym poczuciu "bezpieczeństwa" którego do końca nie rozumieją, ale uwielbiają każdy problem związkowy właśnie tym usprawiedliwiać - przeważnie zdrade.

Czy własne mieszkanie jakoś diametralnie sprawi, że będę miał więcej zainteresowania przy pierwszym spotkaniu?

Tak. Oznacza to dla nich że "jesteś ogarnięty" -
  • Odpowiedz
@ka-lol: a ja się w dużej mierze z tobą zgodzę - takie rzeczy świadczą o tym że chłop jest zaradny i to poczucie bezpieczeństwa chcąc nie chcąc jest ważne (choć kobiety nie zawsze są tego świadome), natomiast jak ktoś będzie ciągle mówił tylko o tym ile to on nie zarabia i że ma mieszkanie, to jednak będzie powiewało od niego jakimś kompleksem na tym punkcie. Myślę że cała sztuka w
  • Odpowiedz

@mirko_anonim: SKĄD będą wiedziały PRZED *pierwszym* spotkaniem że masz mieszkanie?

Jeżeli domagają się tej informacji zanim się w ogóle poznacie a ty im tą infornację dajesz, to gardzę. I one też tobą gardzą. Miłego beciakowania. Kto wie, może się jedna z drugą będzie rżnąć z gachem w twoim mieszkaniu gdy ty będziesz w pracy?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
skrupulatny-wizjoner-52:

Jeśli chcesz mieć pasożyta to tak.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
sprytny-analityk-76:

o takich rzeczach się pisze przy rozmowie? To samo gdzie kto pracuje i inne podstawowe informacje

@technojezus: powaznie? gadasz o takich rzeczach z laskami, z ktorymi sie nie widziales na
  • Odpowiedz