Aktywne Wpisy

Siemanko nocna. Kto też chory? Mózg mi zaraz wypłynieeeee

Melkovva_ +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
W tamtym roku skończyłem 3 letni związek i 2 situationship trwające 1.5ms i 3 tygodnie. Do tego czasu sporo randek.
Oczywiście jak miałem nadzieję, że coś będzie z tych situationship, to ghosting.
Dobrze zarabiam, 27 lat i 7800 netto w powiatowym na Podlasiu, ale nie mam mieszkania. Mieszkam na razie z rodzicami i zbieram na mieszkanie, które niedługo będę kupował. O ile praca zarobki imponowały dziewczynom z którymi się spotykałem, tak jak widać to za mało.
Czy własne mieszkanie jakoś diametralnie sprawi, że będę miał więcej zainteresowania przy pierwszym spotkaniu?
#tinder #badoo #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: półtorej milisekundy? Mistrz.
Zobaczysz przez jakiś czas jak się relacja będzie toczyć
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
+ gdzie sie z nimi bzykales jak nie masz lokum?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Tak. Oznacza to dla nich że "jesteś ogarnięty" -
Taguj pato.
jak kobieta ma w ogole radzic dla chlopa jak podrywac inne kobiety?
@mirko_anonim: SKĄD będą wiedziały PRZED *pierwszym* spotkaniem że masz mieszkanie?
Jeżeli domagają się tej informacji zanim się w ogóle poznacie a ty im tą infornację dajesz, to gardzę. I one też tobą gardzą. Miłego beciakowania. Kto wie, może się jedna z drugą będzie rżnąć z gachem w twoim mieszkaniu gdy ty będziesz w pracy?
@gorobei: o takich rzeczach się pisze przy rozmowie? To samo gdzie kto pracuje i inne podstawowe informacje
Jeśli chcesz mieć pasożyta to tak.
@technojezus: powaznie? gadasz o takich rzeczach z laskami, z ktorymi sie nie widziales na