Aktywne Wpisy

t3tris +369
Lekko ponad 3 lata temu obiecałem, że Was zawołam za pół roku i wspólnie poświętujemy ogłoszenie premiery Winds of Winter - albo też pośmiejemy się z własnej naiwności.
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż

kleboldswaifuv2 +195
Moja babcia dostała udaru, 30 minut temu zabrała ją karetka. Proszę, pomyślcie o niej dobrze i jeśli wierzycie w Boga, to pomódlce się w jej intencji. Jestem w szoku. Płaczę. Jeszcze wczoraj u niej byłam w domu. #zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

@Chrysopoeia: po co siedzieć z kimś kto zakłada już teraz, że nie bedziecie razem? Pytanie nie ale od kobiety, to ty jesteś winny :P
Ta historia jest zmyślona, ale OP nieźle stworzył bohatera z autyzmem, który wszystko rozumie dosłownie, bazuje tylko na danych i nie kuma interakcji społecznych
@Chrysopoeia: nie kłamać. Mieć nadzieję, że będzie się w tej części, której się uda. Jeśli nie masz nadziei na to, to po co z nią jesteś?
@Chrysopoeia: dokładnie tak, masz kłamać w żywe oczy, wypowiadać puste słówka i slogany, to wolą i to działa :)
Może dla Ciebie to jest głupie, dla mnie może też, ale sam co jakiś czas muszę się bawić w takie bzdurne, emocjonalne pierdoły
@le1t00: "mam nadzieję" wywołałoby dokładnie taką samą reakcję xd
@Chrysopoeia jak to nie bait to w 100% rozumiem co czujesz i o co Ci chodzi, ale mimo wszystko z różowymi to tak nie działa
ich nie obchodzi logika i to też nie jest żaden pocisk w stronę różowych
tutaj była tylko jedna poprawna odpowiedź "tak" i mimo, że też czułbym
@Chrysopoeia: tak
@Chrysopoeia: tak, jeżeli Cię zapyta czy kochałbyś ją gdyby była kałużą to mówisz, że zebrałbyś ją do kubeczka i nosił wszędzie ze sobą
Też bym się zawinął jakby baba mi powiedziała że pewnie za 5 lat będzie ktoś inny jej popychaczem xD
Komentarz usunięty przez autora
@Chrysopoeia: oczywiście. nawet pomimo tego, że to #zarzudga