@Chrysopoeia: młody, nastoletnie miłości tak mają. Przerwy, rozstania, powroty i po 5 powrocie koniec miłości. Dorośniesz to za 3 baby później będziesz wiedział co odpowiadać xD
Wy nie rozumiecie, że jakbym powiedział słodkie kłamstewko, że tak będziemy razem do końca świata, to bym nie mógł wytrzymać przez następne kilka dni bym chodził i by mnie nosiło od środka i musiałbym i tak to wyjaśnić
Dobra widze, że jednak duzo osob pisze mi ze to ja z------m, a w ogole duzo osób pisze ze powinienem skłamać i powiedzieć to co ona chce usłyszeć. No ja wtedy nie moglbym normalnie funkcjonowac przez kilka dni. Po prostu by mnie od srodka roznosilo ze powiedzialem cos takiego
@Chrysopoeia: nie sluchaj tych spierdoksów, dobrze zrobiles i uchroniles sie przed rozwodem i podzialem majatku a moze nawet wychowywaniem nieswojego dziecka
@Chrysopoeia: nie wierzę, że można tak bardzo nie ogarniać jak działają kobiety :D Tu doskonale nadaje się na komentarz kawał Abelarda Gizy: Dawanie kwiatów jest mega głupie. Ale skoro działa to niedawanie kwiatów jest jeszcze głupsze.
@Chrysopoeia: Twoja reakcja, choć szczera i logiczna z Twojego punktu widzenia, mogła być odebrana przez Twoją partnerkę jako brak zaangażowania emocjonalnego i wiary w wasz związek. To, co dla Ciebie jest "statystyką", dla niej mogło być momentem, w którym chciała poczuć się kochana, pewna i wspierana. Stąd jej emocjonalna reakcja.
Kilka punktów do przemyślenia:
Szczerość a takt: Bycie szczerym jest ważne, ale czasem warto zastanowić się, jak pewne rzeczy komunikować. Twoja odpowiedź
Wy nie rozumiecie, że jakbym powiedział słodkie kłamstewko, że tak będziemy razem do końca świata, to bym nie mógł wytrzymać przez następne kilka dni bym chodził i by mnie nosiło od środka i musiałbym i tak to wyjaśnić
@plazma: nie mógłbym tak powiedzieć, bo bym się źle czuł i nie mógł przez następne dni funkcjonować z tym, że tak powiedziałem
Tu doskonale nadaje się na komentarz kawał Abelarda Gizy:
Dawanie kwiatów jest mega głupie. Ale skoro działa to niedawanie kwiatów jest jeszcze głupsze.
Kilka punktów do przemyślenia:
Szczerość a takt: Bycie szczerym jest ważne, ale czasem warto zastanowić się, jak pewne rzeczy komunikować. Twoja odpowiedź
@Chrysopoeia: 7/10 bait, gratuluję