Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +3
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 67.4% (442)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 32.6% (214)
hyperlink +8

@Chrysopoeia: statystyka z opinii w komentarzach wskazuje, że jednak Ty. Nie będę wyjaśniać czemu, bo już osoby przede mną doskonale to uzasadniły. Nawet pod względem technicznym Twoje sformułowanie "prawie na pewno" oznacza, że zdarzenie ma szansę zaistnieć z prawdopodobieństwem równym 1, więc komunikat zabrzmiał jakbyś już dawno tę relację spisał na straty. Z
@Chrysopoeia: poszukaj takiej z autyzmem