Wpis z mikrobloga

@Chrysopoeia: Obstawiam, że bait, bo nie wierzę że OP jest na tyle naiwny żeby tak odpowiadać, ale co tam. Powiedziałeś jej, że nie wierzysz w to że będziecie razem w przyszłości, to co się dziwisz. Jak nie chciałeś kłamać to trzeba było powiedzieć, że nie wiesz, bo nie znasz przeszłości. Jej reakcja jest w miarę normalna, pytanie mniej normalne, ale Twoja odpowiedź albo autystyczna albo raczej nienormalna.
  • Odpowiedz
Wezcie mi powiedzcie czy to ja jestem nienormalny czy moj juz chyba byly #rozowypasek.

@Chrysopoeia: statystyka z opinii w komentarzach wskazuje, że jednak Ty. Nie będę wyjaśniać czemu, bo już osoby przede mną doskonale to uzasadniły. Nawet pod względem technicznym Twoje sformułowanie "prawie na pewno" oznacza, że zdarzenie ma szansę zaistnieć z prawdopodobieństwem równym 1, więc komunikat zabrzmiał jakbyś już dawno tę relację spisał na straty. Z
  • Odpowiedz
@Chrysopoeia: to zapytaj czy ciebie zdradzi z innym i niech ci odpowie na bazie statystki że raczej tak, happy? Zresztą jak później zdradzi, to nie będzie jej wina, tylko wina statystki. Dobrze się dostosowałem do twojego chłopsko-rozumowego toku myślenia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Chrysopoeia: mogłeś powiedzieć że tak i nie dość że dałaby ci spokój to jeszcze jakbyś to ładnie ubrał w słowa to by była gała o---------a, prawdziwości tych słów i tak nie zagwarantujesz xD no ale nie dla autysty to
  • Odpowiedz
@Chrysopoeia: Protip "bycia" z kobietą: mów zawsze, że pięknie wygląda, że ładnie się ubiera, że bardzo kochasz, nawet jak to wszystko jest nieprawdą, po prostu takie są kobiety (nie ma wyjątków).
  • Odpowiedz
@malinq: jakiej urojonej fantazji? Nie wchodzę w związki na chwilę. Mam nadzieję, że ten, w którym jestem będzie już na zawsze. Czy tak będzie to życie pokaże, co nie zmienia faktu, że chciałabym, żeby tak było. Gdzie tu urojenia?
  • Odpowiedz
@Chrysopoeia: to może inaczej bez kłamstwa, trzeba było przemilczeć temat statystyk i powiedzieć, że masz nadzieję (no bo chyba masz?), że będziecie ze sobą do końca
  • Odpowiedz
@Chrysopoeia: trzeba było odpowiedzieć, że na pewno będziecie. Będziesz ją cimcirimci aż do grobowej deski, nawet jak umrze to dopóki jej nie pochowają. Romantycznie i z żartem. Polecam Mirek zastanowić się co od życia chcesz, jeżeli wam nie wyjdzie to zależy od Ciebie tylko jak wiele z tej relacji dobrego wyciągniesz 🤷
  • Odpowiedz