Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki i mirabelki, gdzie w dzisiejszych czasach szukać normalnej dziewczyny, drugiej połówki? Lvl 23 (zaraz 24), kończę studia na wiosnę. Kiedyś bardziej skupiałem się na znajomych, ale z czasem poczułem, że chciałbym mieć kogoś bliskiego.

Na początku tego roku zacząłem szukać dziewczyny na Tinderze. Po 5 miesiącach znalazłem fajną dziewczynę, z którą byłem pół roku. Była super i już myślałem, że to jest ten ideał i będziemy mega długo ze sobą. Niestety, zerwała ze mną z powodów osobistych i że to jej wina, co mocno mnie dotknęło. Próbuję dalej, ale obecnie mam zerowe efekty – brak par albo brak odpowiedzi jak napiszę. Poza aplikacjami też ciężko – na moich studiach i w pracy dominują faceci, a kluby, siłownia czy puby to nie moje klimaty. Wolę spacery, rower i zwiedzanie no ale tutaj ciężko znaleźć kogoś + pogoda jaka teraz panuje nie pozwala za bardzo.

Nie szukam ideału – chcę znaleźć normalną, kochaną dziewczynę, z którą można budować coś trwałego. Nie czegoś na jeden raz albo tylko na cimcirimci. Macie pomysły, gdzie próbować w tych dziwnych czasach? I czy np. osobom które mają ustawione na tinderze że szuka "nowych znajomości" to też dawać lajka i pisać do nich czy lepiej nie?

#randkujzwykopem #podrywajzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #zwiazki #tinder #corobic #jakzyc #porady #zycie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niewidka: Nie powiem Ci gdzie znaleźć w dzisiejszych czasach "normalną" dziewczynę, bo to bardzo skomplikowany temat, ale wiem gdzie na pewno nie znajdziesz - na Tinderze właśnie, weź to usuń w cholerę i nie marnuj sobie tam czasu.
  • Odpowiedz
@niewidka: Ja nie wiem jak wygląda Tinder z perspektywy kobiet, może akurat same fajne chłopaki tam przesiadują xD Żeby nie było potem, że przeze mnie straciłaś szansę na miłość życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Najpierw skasuj tindera. A potem się rozejrzyj na studiach, bo studiuje więcej dziewczyn niż chłopów, więc tutaj masz jeszcze jakieś szanse na cokolwiek.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
bystry-wyznawca-88:

wychodzę z założenia, że jak miłość to tylko na wykopie

To jak sie umówić z tobą na randke, pierwszy sie zgłaszam @
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
fachowy-kronikarz-90:

i już myślałem, że to jest ten ideał

@mirko_anonim: nie ma ludzi idealnych. Jak dorosniesz to zrozumiesz. Wtedy tez poznasz kogos "normalnego" (jak sam bedziesz normalny, a nie szukal ratunku
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Z mojego doświadczenia - sprawdź swoich znajomych na Fejsie. Może któraś dziewczyna, którą znasz jest wolna? Ja zagadałam do swojego kolegi z klasy z technikum i... to był strzał w dziesiątkę! Niedawno minął nam rok razem. To samo środowisko, podobna grupa znajomych, no idealnie :) A jeśli tak się nie uda, to może przez znajomych? Każdy z nas zna kogoś wolnego, kto nie może nikogo znaleźć fajnego. Rozpuść wici, może
  • Odpowiedz