Aktywne Wpisy

- Staraj się o pracę w IT
- napisz że umiesz sql na poziomie szkolnym (?)
- php
- coś z Java script
Ja nie wiem, czy ludzie czasami żyją pod kamieniem albo w szałasie ostatnie 2-3 lata, ale z drugiej strony w IT? No to normalne że każdy codziennie używa Internetu a większość zapytań czy optymalizacji sql dzisiaj deleguje się AI
- napisz że umiesz sql na poziomie szkolnym (?)
- php
- coś z Java script
Ja nie wiem, czy ludzie czasami żyją pod kamieniem albo w szałasie ostatnie 2-3 lata, ale z drugiej strony w IT? No to normalne że każdy codziennie używa Internetu a większość zapytań czy optymalizacji sql dzisiaj deleguje się AI
źródło: 4466
Pobierz
Moc90 +1
#gielda w poniedzialek ropa po 160 ;)

Mirki i mirabelki, gdzie w dzisiejszych czasach szukać normalnej dziewczyny, drugiej połówki? Lvl 23 (zaraz 24), kończę studia na wiosnę. Kiedyś bardziej skupiałem się na znajomych, ale z czasem poczułem, że chciałbym mieć kogoś bliskiego.
Na początku tego roku zacząłem szukać dziewczyny na Tinderze. Po 5 miesiącach znalazłem fajną dziewczynę, z którą byłem pół roku. Była super i już myślałem, że to jest ten ideał i będziemy mega długo ze sobą. Niestety, zerwała ze mną z powodów osobistych i że to jej wina, co mocno mnie dotknęło. Próbuję dalej, ale obecnie mam zerowe efekty – brak par albo brak odpowiedzi jak napiszę. Poza aplikacjami też ciężko – na moich studiach i w pracy dominują faceci, a kluby, siłownia czy puby to nie moje klimaty. Wolę spacery, rower i zwiedzanie no ale tutaj ciężko znaleźć kogoś + pogoda jaka teraz panuje nie pozwala za bardzo.
Nie szukam ideału – chcę znaleźć normalną, kochaną dziewczynę, z którą można budować coś trwałego. Nie czegoś na jeden raz albo tylko na cimcirimci. Macie pomysły, gdzie próbować w tych dziwnych czasach? I czy np. osobom które mają ustawione na tinderze że szuka "nowych znajomości" to też dawać lajka i pisać do nich czy lepiej nie?
#randkujzwykopem #podrywajzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #zwiazki #tinder #corobic #jakzyc #porady #zycie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Komentarz usunięty przez autora
To jak sie umówić z tobą na randke, pierwszy sie zgłaszam @
@niewidka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@niewidka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: nie ma ludzi idealnych. Jak dorosniesz to zrozumiesz. Wtedy tez poznasz kogos "normalnego" (jak sam bedziesz normalny, a nie szukal ratunku