Aktywne Wpisy

elo_kebab +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

plyty_chodnikowe +78
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz

Byłam po pracy na małych zakupach na które chodzę prawie codziennie w pobliżu domu.To jest jedyne moje "wyjście", tak to chata albo praca.Idą tam jak na spacer - zastanawiam się co kupić, ugotować, oglądam.Jutro będę robić sushi.
Pooglądałam szczęśliwe pary, dzieci, fajnych facetów i drogą biżuterie. I siedze sfrustrowana swoją samotnością, koty śpią, wokół cisza. Nawet nie potrafię wyrazić co mnie boli. Chyba to, że nigdy niczego dobrego w życiu nie przeżyłam, a mam 33lata.
#depresja #zalesie #samotnosc
No i lecisz z tym scenariuszem,
No brawo, odkryli na czym polega związek.
Mam wrażenie, że jako stary dziad blisko 40-stki obserwuję, elze dzisiaj w Świecie liczy się tylko "ja". Drugi człowiek to problem, bo nie można się mityczne samorealizować, bo nas "ogranicza".
A nie masz żadnych innych zainteresowań, które wymagały by wyjścia? Chyba że dałaś sobie wmówić, że zabawki typu RC, LEGO, figurki czy planszówki to są dla dzieci.
No i w sumie to nie podobam się.
@Ana77: patrz synku, to jest ściana.