Aktywne Wpisy

Salido +286
Minął 12. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
52 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
53 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
52 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
53 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-433025-36
Pobierz
JPRW +204

Byłam po pracy na małych zakupach na które chodzę prawie codziennie w pobliżu domu.To jest jedyne moje "wyjście", tak to chata albo praca.Idą tam jak na spacer - zastanawiam się co kupić, ugotować, oglądam.Jutro będę robić sushi.
Pooglądałam szczęśliwe pary, dzieci, fajnych facetów i drogą biżuterie. I siedze sfrustrowana swoją samotnością, koty śpią, wokół cisza. Nawet nie potrafię wyrazić co mnie boli. Chyba to, że nigdy niczego dobrego w życiu nie przeżyłam, a mam 33lata.
#depresja #zalesie #samotnosc
@Ana77: To tylko złudzenie , te pary są rzadko szczęśliwe.
Przytul kitki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie ma par idealnych, ale to nie znaczy że nie ma szczęśliwych.
Jasne że to kompromisy ale masz dwoje ludzi ktorzy chca byc razem, wiec "gdzie wola znajdzie się i sposób" ¯\(ツ)/¯
Nie wiem dlaczego ludzie uważają że to wymaga jakichś strasznych poświęceń i Bóg wie czego.
samotność faceta = nikt go nie chce
@pilkarskiswir Jak brałam je to miałam 19-22 lata.
@Koksixk: Też kupiłam zestaw startowy, tylko uczyłam się na filmikach na yt.Tam to jest dobrze pokazane.
@Ana77: myslisz, ze dla kogos kto Cie teraz pozna bedzie to robic roznice? Samotna kobieta z kotem to red flag. Samotna kobieta z kotami to no-go zone
Komentarz usunięty przez autora
@pilkarskiswir co Ty masz do biednych kotków:(
@Koksixk: kotki sa spoko ale samotne kobiety z kotami juz nie ( ͡º ͜ʖ͡º) moze za bardzo stereotypowo ale pokrywa sie to z moim doswiadczeniem. Koniary sa jeszcze gorsze